Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 - Κυριακή 13 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Παρουσίαση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σ. Δευτεραίος
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σ. Δευτεραίος
Τους πρώτους 60 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου η «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Αλεξανδρούπολης, με υποψήφιο δήμαρχο τον Σάββα Δευτεραίο, ο οποίος κάλεσε τον λαό της περιοχής να πει όχι στις κούφιες υποσχέσεις, να δυναμώσει τον αγώνα, την ελπίδα, στον δρόμο της ριζικής ανατροπής, ενισχύοντας τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε δήμο και Περιφέρεια.

Ο Σάββας Δευτεραίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «όλα αυτά τα χρόνια βιώσαμε τα ψευδεπίγραφα "ανεξάρτητα" σχήματα που είχαν, έχουν και όπως λένε θα έχουν "οράματα" για "όμορφες πόλεις", προσπαθώντας "εν έργω", με "νέες αρχές" και με "πόλεις και πολίτες ή δήμους και δημότες" να υπηρετήσουν τον θεσμό της Τοπικής Διοίκησης, που από τη φύση του λειτουργεί ως μηχανισμός προώθησης της αντιλαϊκής πολιτικής, για την προσέλκυση επενδύσεων, ως φορομπηχτικός οργανισμός με ακρογωνιαίο λίθο την "ανταποδοτικότητα", τις ιδιωτικοποιήσεις και όλα τα υπόλοιπα "δωράκια" της πολιτικής πλήρους εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κεφαλαίου.

Τους μάθαμε καλά και ξέρουμε ότι είναι βαθύτατα εξαρτημένοι από την υλοποίηση της κεντρικής πολιτικής, η οποία φορτώνει το 95% των φόρων στα λαϊκά στρώματα, που βάζει στο ζύγι "κόστους - οφέλους" τις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων».

Ξεκαθάρισε ότι απέναντι σ' αυτή τη συνθήκη, ο εργαζόμενος λαός έχει ανάγκη από εκλεγμένους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», του ΚΚΕ, που αμφισβητούν την καρδιά αυτής της στρατηγικής. «Από δημάρχους και εκλεγμένους συμβούλους ανυποχώρητους αγωνιστές, που θα "κινούν γη και ουρανό" για να σταματούν, να μπλοκάρουν τους εγκληματικούς σχεδιασμούς, της "πράσινης" επιχειρηματικής δράσης».

Επίσης σημείωσε ότι σημαντικό κριτήριο στήριξης και ψήφου πρέπει να αποτελέσει η μετατροπή της περιοχής σε απέραντη αμερικανοΝΑΤΟική βάση. «Εδώ διαμορφώνεται ένα ακόμα κρίσιμο δίλημμα: Θα είναι περισσότεροι οι εκλεγμένοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" και του ΚΚΕ, που θα στέκονται μαζί με τον λαό κόντρα σε αυτά τα φονικά σχέδια, ή θα είναι περισσότεροι εκλεγμένοι της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που θα μιλάνε για "δίκροκα αυγά" και θα λένε σε όλους τους τόνους "καλώς ήρθε το δολάριο", συμβάλλοντας στην έκθεση του λαού σε ανυπολόγιστους κινδύνους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ