Τετάρτη 17 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Στον Πειραιά πέφτει η αυλαία των προεκλογικών συγκεντρώσεων του ΚΚΕ

Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα την Παρασκευή 19 Μάη στην πλατεία Κοραή

Από σύσκεψη νεολαίας στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στον Πειραιά
Από σύσκεψη νεολαίας στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στον Πειραιά
Στον Πειραιά, τη γενέθλια πόλη του ΚΚΕ, θα κλείσει την Παρασκευή 19 Μάη το πρόγραμμα των μαζικών προεκλογικών συγκεντρώσεων του Κόμματος. Στις 8.30 μ.μ. στην πλ. Κοραή θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Βασίλης Γκιτάκος, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στην Α' Πειραιά, και ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στη Β' Πειραιά.

Οι Οργανώσεις Πειραιά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίσκονται στο πόδι προετοιμάζοντας τη μεγάλη συγκέντρωση και στοχεύοντας να είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχει γίνει στην πόλη τα τελευταία χρόνια. Φιλοδοξούν η μαζικότητα και ο παλμός αυτής της συγκέντρωσης, που θα γίνει στη λήξη της προεκλογικής περιόδου, να δώσουν μήνυμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ στη μάχη της κάλπης την ερχόμενη Κυριακή.

Ετσι, απευθύνουν πλατύ κάλεσμα στον λαό και τη νεολαία της περιοχής, στους εργαζόμενους στο λιμάνι, σε άλλους μεγάλους χώρους και ευρύτερα. Προπαγανδίζουν το μεγάλο ραντεβού με όλους τους τρόπους σε συνοικίες και γειτονιές, στολίζοντας κόμβους και εμπορικούς δρόμους, με καθημερινές περιοδείες και εξορμήσεις, με συσκέψεις νεολαίας στα εκλογικά περίπτερα.

Οχι στη φίμωση του ΚΚΕ!

«Η δημοτική αρχή Πειραιά, με εντολή του δημάρχου κ. Μώραλη και του αντιδημάρχου Καθαριότητας, κ. Ρέππα, προχωρά στο "ξήλωμα" των πανό και των χαρτονιών που καλούν στην κεντρική συγκέντρωση του ΚΚΕ», καταγγέλλει η ΤΕ Πειραιά.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Είναι τόσο μεγάλος ο "ζήλος" της δημοτικής αρχής για τα χαρτόνια και τα πανό του ΚΚΕ - που αντικειμενικά δεν προκαλούν ρύπανση και θα μπορούσαν να αφαιρεθούν με το τέλος της προεκλογικής περιόδου - καθώς ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε γειτονιές του Πειραιά, την ίδια στιγμή επιβάλλουν σε εργαζόμενους συμβασιούχους του τομέα καθαριότητας να "μη μείνει τίποτα όρθιο", σπαταλώντας δυνάμεις καθημερινά σε αυτό το "καθήκον" και στερώντας από τον λαό του Πειραιά την επίλυση άλλων επειγόντων και ζωτικών προβλημάτων.

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να φιμώσουν τη φωνή του ΚΚΕ και μια από τις λίγες διεξόδους που δίνονται για να προπαγανδίσει τις θέσεις και τις πρωτοβουλίες που παίρνει, ιδιαίτερα εν μέσω προεκλογικής περιόδου!» σημειώνει και καλεί τον λαό του Πειραιά σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση.

Συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ. στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει η Μαρία Φραγκοπούλου, υποψήφια βουλευτής Λασιθίου.

-- Στις 9 μ.μ. στη Ζάκυνθο, στην πλατεία Αγίου Μάρκου. Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Στις 7.30 μ.μ. στην Κέρκυρα, στον πεζόδρομο Γ. Θεοτόκη (Πόρτα Ρεάλα). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ. στην Ιεράπετρα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσει ο Κωστής Δερμιτζάκης, υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου.

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Ικαρία, στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η σκυτάλη των μαζικών συγκεντρώσεων καταλήγει στον Πειραιά(2023-05-18 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις και περιοδείες(2019-06-29 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2011-11-20 00:00:00.0)
Προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ(2009-05-22 00:00:00.0)
Προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ(2009-05-21 00:00:00.0)
Περιοδείες σε Βόρεια Εύβοια και Λασίθι(2001-05-17 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ