Τετάρτη 17 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Η καρδιά και το μυαλό μας βρίσκονται δίπλα σας!

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν με επιστολή τους (8) οκτώ φαντάροι από την περιοχή που υπηρετούν τη θητεία τους. Αναφέρουν:

«Παρότι δεν μπορούμε να βρισκόμαστε ανάμεσά σας, η καρδιά και το μυαλό μας βρίσκεται εκεί, μαζί σας, δίπλα σας. Ολοι στη μάχη, όπου κι αν βρισκόμαστε, για να φτάσουμε το Κόμμα μας όσο ψηλότερα γίνεται.

Εμείς που σήμερα υπηρετούμε τη θητεία μας απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους μας, για να πάμε στην κάλπη την Κυριακή 21 Μάη με ψηλά το κεφάλι, ενισχύοντας το Κάπα Κάπα Εψιλον. Γιατί είναι το μόνο Κόμμα που καθημερινά μέσα και έξω από τη Βουλή παλεύει για τα δικαιώματα των νέων στρατευμένων, των εργαζομένων και της νεολαίας. Γιατί είναι το μόνο Κόμμα που στέκεται ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που έχουν καταντήσει τη χώρα μας ένα απέραντο αμερικανοΝΑΤΟικό στρατόπεδο. Που παλεύει ενάντια στην εγκατάσταση πυρηνικών στη βάση του Αραξου.

Παίρνουμε δύναμη από το νικηφόρο αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών και τη σαρωτική νίκη της "Πανσπουδαστικής" και στην Πάτρα, δίνουμε τη μάχη ώστε να γίνει το μεγάλο βήμα με ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές. Μόνοι τους και όλοι μας, για να έχουμε ελπίδα από την επόμενη των εκλογών, για να δυναμώσουν οι αγώνες μας! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ