Τετάρτη 17 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Να συναντηθούμε και στην κάλπη, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!

RIZOSPASTIS

Στον χαιρετισμό του ο Νίκος Καραθανασόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Μπορούμε και πρέπει να συναντηθούμε και στην κάλπη! Με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ σφιχτά στο χέρι και με το χαμόγελο στα χείλη. Με όλους και όλες που έχουμε συναντηθεί στις απεργίες, στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, των υγειονομικών, των επαγγελματοβιοτεχνών, των βιοπαλαιστών αγροτών - κτηνοτρόφων, των γυναικών, της νέας γενιάς, των φοιτητών, των ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Να συναντηθούμε με όλους και όλες που ανταμώσαμε στη μεγάλη προσπάθεια για ανατροπή των συσχετισμών στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, το οποίο από Κέντρο του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού μετατράπηκε σε Εργατικό Κέντρο πρωτοπόρο και οργανωτή της ταξικής πάλης, για την προστασία των συμφερόντων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Να συναντηθούμε με όλους και όλες, τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού και της νεολαίας της Πάτρας, οι οποίοι στηρίζουν τον αγωνιστικό βηματισμό της δημοτικής αρχής, της "Λαϊκής Συσπείρωσης", αποδεικνύοντας ότι οι κομμουνιστές τιμούν με όλες τους τις δυνάμεις την όποια ευθύνη τούς χρεώνει με την επιλογή του ο λαός.

Να συναντηθούμε με όλους και όλες που πρόσφατα συναντηθήκαμε στις κάλπες των φοιτητικών εκλογών, που και εδώ στην Πάτρα ανέδειξαν την "Πανσπουδαστική" σε πρώτη δύναμη, ενισχυμένη σε ψήφους και ποσοστά, αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη ΔΑΠ.

Να συναντηθούμε με όλους και όλες που η καρδιά τους εξακολουθεί να χτυπά στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ, με λογισμό και συναίσθημα. Με τα λαϊκά στρώματα που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα τον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία εξακολουθούν να εμπνέονται από τα ιδανικά και τα οράματα της πρώτης τους νιότης. Να συμπαραταχθούν με το ΚΚΕ, παρά τις όποιες διαφωνίες ή πικρίες, γιατί η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στον δρόμο του αγώνα για ρήξεις και ανατροπές, γιατί μας ενώνει το μεγάλο, η απελευθέρωση του ανθρώπου από τα δεσμά της καταπίεσης.

Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι,

Στις πέντε μέρες που μένουν έως το κλείσιμο της κάλπης, πρέπει και μπορούμε να στολίσουμε τον νομό Αχαΐας με τα χρώματα και τα μηνύματα της ελπίδας, της αξιοπρέπειας και της αισιοδοξίας, με τις αφίσες και τα πανό του ΚΚΕ, δημιουργώντας ένα κλίμα υπεροχής.

Να πάμε παντού, σε κάθε σπίτι, όχι μόνο των γνωστών και φίλων, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε εργασιακό χώρο, διαδίδοντας πλατιά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Να κάνουμε τη νύχτα μέρα, για να ρίξουμε κόκκινο στη νύχτα, για να γίνουνε τα σκοτάδια φως, βγάζοντας ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ από τις κάλπες των εκλογών.

Για να γίνουν τα όνειρά μας οι εφιάλτες τους και οι φόβοι τους πραγματικότητα.

Γεια και χαρά, καλό βόλι».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ