Τετάρτη 17 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ
Να μη χαθεί ούτε μία ψήφος για το ΚΚΕ!

Σε πλήρη κινητοποίηση είναι οι Οργανώσεις του ΚΚΕ ώστε να μη χαθεί ούτε μία ψήφος από τους ετεροδημότες. Το ΚΚΕ τούς καλεί να οργανώσουν με κάθε μέσο τη μετακίνηση και να πάρουν όλα τα απαραίτητα πρακτικά μέτρα (άδειες, εξασφάλιση εισιτηρίων, ομαδικές μετακινήσεις) για να φτάσουν μέχρι το εκλογικό κέντρο και να στηρίξουν μαζικά το Κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι ως ετεροδημότες, στον τόπο διαμονής τους (και OXI στον δήμο στους βασικούς εκλογικούς καταλόγους του οποίου είναι εγγεγραμμένοι), ψηφίζουν όσοι ολοκλήρωσαν τη διαδικασία εγγραφής τους στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών μέχρι τις 28 Φλεβάρη 2023 ΚΑΙ συμπληρώθηκε στην περιοχή τους ο αριθμός των 40 ετεροδημοτών από την ίδια εκλογική περιφέρεια.

Για κάθε πληροφορία και βοήθεια, οι ετεροδημότες μπορούν να επικοινωνούν με την Επιτροπή Ετεροδημοτών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ (Αχαρνών 241) καθημερινά στα τηλέφωνα 2105282527 και 2105282535, ώρες 9 π.μ. με 2 μ.μ. και 5 μ.μ. με 9 μ.μ.

Θυμίζουμε ότι για να μην υπάρχουν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, αυτοί που ζήτησαν να ψηφίσουν ως ετεροδημότες (ή να διαγραφούν από ετεροδημότες) θα πρέπει να επιβεβαιώσουν πού ψηφίζουν, στην ιστοσελίδα https://mpp.ypes.gov.gr/#/ του υπουργείου Εσωτερικών.

Με λεωφορεία και άλλα μεταφορικά μέσα μετακινούνται προς τον τόπο που ψηφίζουν ετεροδημότες από μια σειρά περιοχές της χώρας, μεταξύ άλλων προς:

  • Αθήνα - Λαμία - Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Σέρρες
  • Αθήνα - Πάτρα - Αγρίνιο - Αρτα - Ηγουμενίτσα - Γιάννενα

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ