Πέμπτη 4 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προτάσεις για κλιμάκωση

Να συνεδριάσει η Ολομέλεια της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας αύριο Παρασκευή, ζητάει σε επιστολή της η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» προς το προεδρείο, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του Ασφαλιστικού. Ταυτόχρονα καταθέτει συγκεκριμένη πρόταση για απόφαση πανελλαδικής απεργίας στο δεύτερο δεκαήμερο του Απρίλη και ελάχιστο πλαίσιο αιτημάτων.

Κάλεσμα και στους εργαζόμενους του Δημοσίου απευθύνει το ΠΑΜΕ ενόψει της απεργίας στις 11 του Απρίλη: «Είναι μονόδρομος οι αγώνες για την ανατροπή των ακραίων κυβερνητικών αντιασφαλιστικών μέτρων» τονίζει σε σχετική ανακοίνωση προς τους δημόσιους υπαλλήλους. «Δε θέλουν τον όγκο όλων των εργαζομένων σε ενιαίο μέτωπο στους δρόμους, γιατί αυτό τους πιέζει, τους αναγκάζει σε υποχώρηση. Αυτό λοιπόν που δε θέλουν, εμείς να το κάνουμε πράξη. Ολοι στους δρόμους» τονίζει.

Την κλιμάκωση της πάλης ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, και υπογραμμίζει ότι οι λογιστές και οι λογίστριες «με αφετηρία και κεκτημένο την αγωνιστική συσπείρωση, που επιτεύχθηκε στις 3 του Απρίλη, θα συνεχίσουν πιο αποφασιστικά τη δράση τους στους χώρους δουλιάς για παραπέρα ισχυροποίηση των εργατικών συσπειρώσεων, για πλάτεμα του αγωνιστικού μετώπου».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ