Πέμπτη 4 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«Τα κεφάλια μέσα» διατάζει ο Πολυζωγόπουλος

Την ώρα ακόμα που οι εργάτες διαδήλωναν στους δρόμους επέλεξε χτες ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ και μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ Χρ. Πολυζωγόπουλος για να ξεπεράσει Πρωτόπαππα και Ρέππα με δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τις ανακοινώσεις Χριστοδουλάκη για τη χρηματοδότηση του ασφαλιστικού συστήματος.

Χαρακτήρισε τις ανακοινώσεις «σημαντική εξέλιξη στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός βιώσιμου συστήματος». Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το τι εννοεί, τόνισε: «Οφείλω να τονίσω ότι οι παραμετρικές ρυθμίσεις, σε συνδυασμό με τις σημερινές ανακοινώσεις, δρομολογούν θετικές εξελίξεις στην κατεύθυνση ενός οικονομικά βιώσιμου και κοινωνικά δίκαιου ασφαλιστικού συστήματος της χώρας και φυσικά δικαιώνουν τις προσπάθειες και τους αγώνες των εργαζομένων».

Ετσι με πέντε αράδες στέλνει «στην κρεμάλα» εκατομμύρια εργαζόμενους, στους οποίους ο ίδιος και το κόμμα του ήδη στην πράξη απαγορεύουν έστω και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους. Μπροστά στην ωμότητα με την οποία ομολογεί το ρόλο που έχει χρεωθεί σαν κυβερνητικός συνδικαλιστής κάθε σχόλιο φαντάζει λίγο. Η απάντηση δεν μπορεί παρά να δοθεί από τους ίδιους τους εργαζόμενους, με τον μόνο ασφαλή τρόπο αντιμετώπισης των σύγχρονων Μακρη-Θεοδωρήδων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ