Σάββατο 18 Μάρτη 2023 - Κυριακή 19 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΚΕ
Εκδήλωση στις Βρυξέλλες

Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η στρατηγική ΕΕ - κυβερνήσεων - κεφαλαίου για το νερό - εμπόρευμα. Οι θέσεις του ΚΚΕ με αφετηρία το νερό ως κοινωνικό αγαθό» τη Δευτέρα 27 Μάρτη στις 11 π.μ. στο Ευρωκοινοβούλιο (αίθουσα SPINELLI 1E201), στις Βρυξέλλες. Την εισηγητική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους:

-- Βασίλη Μπέλλο, επίκουρο καθηγητή ΔΠΘ (Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος), με θέμα «Οι δυνατότητες της εποχής μας για ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία»

-- Κώστα Κοντοδήμο, υδρογεωλόγο ΙΓΜΕ, ταμία Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας, με θέμα «Η διαχείριση των νερών στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωενωσιακής στρατηγικής»

-- Μανώλη Χαρατσή, οργανωτικό γραμματέα ΟΜΕ - ΕΥΔΑΠ - γεν. γραμματέα Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ, με θέμα «Πορεία ιδιωτικοποίησης του νερού στην Αττική - Η εμπειρία στην ΕΥΔΑΠ»

-- Κώστα Ζαμπέτογλου, χημικό, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΕΥΑΘ, με θέμα «Πάλη για νερό - κοινωνικό αγαθό, κόντρα στην εμπορευματοποίηση - Η εμπειρία στην ΕΥΑΘ»

-- Μανώλη Μαστοράκη, μέλος της Επιτροπής για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ, έφορο του Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ, με θέμα «Ιδιωτικοποιήσεις νερού και διεθνής εμπειρία».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org