Σάββατο 18 Μάρτη 2023 - Κυριακή 19 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΜΠΗ
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Εκδήλωση για την αντισεισμική θωράκιση και προστασία

Εκδήλωση με θέμα «Η θυσία της αντισεισμικής θωράκισης από ΕΕ - κυβερνήσεις στον βωμό του καπιταλιστικού κέρδους και οι θέσεις του ΚΚΕ» πραγματοποιεί η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, στις 9.30 π.μ. στο Ευρωκοινοβούλιο (αίθουσα SPAAK 1C51), στις Βρυξέλλες.

Την εισηγητική ομιλία θα κάνει ο Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις από τους:

- Αφροδίτη Αυγερινού, περιφερειακή σύμβουλο Αττικής, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, με θέμα «Τι εμποδίζει την αντισεισμική θωράκιση της χώρας;».

- Δρ. Παναγιώτη Κλουκίνα, επίκουρο καθηγητή Γεωτεχνικής Σεισμικής Μηχανικής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Greenwich, με θέμα «Η προσέγγιση της αγοράς στην αντιμετώπιση του κινδύνου έναντι φυσικών καταστροφών, σε αντιδιαστολή με τις λαϊκές ανάγκες».

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις οι:

- Δημήτρης Λιοντόγλου, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλατά Χανίων.

- Φωτεινή Κουτράκη, πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Διάσωση και Αειφόρο Ανάπτυξη της Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης.

- Ασημίνα Γιαννιού, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ.

Στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση με θέμα «Η θέσεις του ΚΚΕ για την αντισεισμική θωράκιση και προστασία» διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Κέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η ΤΟ Κατασκευών και η ΤΟ Πανεπιστημίων της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 20 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Σεισμολόγος και ο Δημήτρης Μαβίδης - Πέσιτς, δημοσιογράφος, απεσταλμένος του «Ριζοσπάστη» και του 902.gr στις περιοχές του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Να απαιτήσουμε αγωνιστικά τη λήψη μέτρων(27/3/2008)
Ανύπαρκτη αντισεισμική προστασία(9/1/2008)
Δεν υπάρχει δικαιολογία(16/9/2005)
ΑΤΙΤΛΟ(23/3/2005)
Εκδηλώσεις της ΠΚΣ(19/3/2005)
Ημερίδα για τις συνέπειες των σεισμών(11/2/2000)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org