Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τη μεγάλη εκδήλωση στη Χαλκίδα

Την Κυριακή, με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Με μεράκι και ενθουσιασμό τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος στη Στερεά και την Εύβοια συνεχίζουν τις προετοιμασίες για τη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση, που διοργανώνει η Επιτροπή Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ την Κυριακή 27 Νοέμβρη, στις 11.30 π.μ., στο δημοτικό κλειστό γήπεδο Χαλκίδας «Μελίνα Μερκούρη», με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον Θύμιο Καψή - Ανάποδο από τη θεατρική ομάδα της ΟΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ και συναυλία - αφιέρωμα στο πολιτικό τραγούδι, με τους Μανόλη Ανδρουλιδάκη, Ρίτα Αντωνοπούλου και Πολυξένη Καράκογλου.

Νωρίτερα, στις 10 π.μ. της Κυριακής 27 Νοέμβρη, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των ιδιόκτητων γραφείων της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ στη Χαλκίδα, στην οδό Δημ. Σαμαρτζή 24 και Γκορτζή, στα οποία θα δοθεί η ονομασία «Κτίριο Θύμιος Καψής - "Ανάποδος"».

Με τη μεγάλη αυτή πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση η ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας γιορτάζει τα 104 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ και την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων του στη Χαλκίδα, εκπληρώνοντας ένα ηθικό χρέος προς την Ευσταθία Καψή, τον Θύμιο Καψή - Ανάποδο, τους αγωνιστές του Ανεξάρτητου Τάγματος Εύβοιας και όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια απόκτησης των νέων γραφείων. Παράλληλα, επιδιώκει να δυναμώσει τους δεσμούς της με όλους όσοι συναντήθηκαν στους αγώνες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή, και να απλώσει το χέρι για συμπόρευση σε ακόμα περισσότερους, απευθύνοντας πλατιά το κάλεσμα του Κόμματος.

Λεωφορεία για τη συγκέντρωση

Για τη μετακίνηση όσων επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση θα αναχωρήσουν πούλμαν από διάφορες περιοχές της Στερεάς και της Εύβοιας.

Λαμία: 8.15 π.μ., πλατεία Πάρκου. Λιβαδειά: 8 π.μ., Ζάππειο. Θήβα: 9 π.μ., Μουσείο.

Εύβοια: Αιδηψός (8.30 π.μ. - λιμάνι), Αλιβέρι (10 π.μ. - Περιφερειακός έναντι Πυροσβεστικής), Αμάρυνθος (10 π.μ. - κεντρική πλατεία), Βασιλικά (9 π.μ. - Μανιακός), Διασταύρωση Μαρμαρίου (8.45 π.μ. - Χάνια), Ερέτρια (10.30 π.μ. - στάση λεωφορείων στον περιφερειακό, μετά τον στρογγυλό κόμβο), Ιστιαία (8 π.μ. - ΚΤΕΛ), Κάρυστος (8.30 π.μ. - πλατεία), Λίμνη (9.15 π.μ. - Σκάλα), Μαντούδι (9.45 π.μ. - δημαρχείο), Νέος Πύργος (8.15 π.μ. - στάση ΚΤΕΛ), Πευκί (8.30 π.μ. - λιμάνι), Ροβιές (9 π.μ. - κεντρική διασταύρωση), Στροφυλλιά (9.35 π.μ. - διασταύρωση), Χάνια Αυλωναρίου (9.30 π.μ. - πλατεία). Τηλ. επικοινωνίας για Εύβοια: 699.6903.941


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ