Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Μαγνητίζει το ενδιαφέρον το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής»

Μεγάλη είναι η κίνηση από την πρώτη στιγμή που άνοιξε το βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» στο Φεστιβάλ, με πολλούς από τους επισκέπτες να σπεύδουν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές και τις μεγάλες εκπτώσεις που ισχύουν ειδικά για το τριήμερο.

Η «Σύγχρονη Εποχή», που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια λειτουργίας, έχει φροντίσει για άλλη μια φορά στο βιβλιοπωλείο να υπάρχουν δεκάδες τίτλοι τοποθετημένοι ανά κατηγορία, ανάμεσά τους η πολιτική, η επαναστατική θεωρία με έργα των Μαρξ - Ενγκελς - Λένιν, η ιστορία, οι εκδόσεις που απευθύνονται ειδικά στη νεολαία, σύγχρονες επεξεργασίες του ΚΚΕ, λογοτεχνία και εκδόσεις πολιτιστικού περιεχομένου καθώς και βιβλία για εφήβους και παιδιά. Στο βιβλιοπωλείο υπάρχουν επίσης ενότητες με τις νέες εκδόσεις, για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο αλλά και ένα ξεχωριστό σημείο αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΕΣΣΔ, όπου ξεχωρίζει η σοβιετική λογοτεχνία.

Εκεί λοιπόν θα δει κανείς όλες τις ηλικίες να περιηγούνται ανάμεσα στα βιβλία, ανθρώπους να διαβάζουν τα οπισθόφυλλα, να συζητάνε μεταξύ τους για το ποια θα αγοράσουν, μιας και οι τίτλοι και οι προσφορές είναι ιδιαίτερα δελεαστικές, καθώς κι άλλους που σκόπευαν να αγοράσουν ένα - δυο βιβλία αλλά τελικά να φεύγουν με πολύ περισσότερα στην αγκαλιά.

Στο βιβλιοπωλείο υπάρχει ακόμα η δυνατότητα εγγραφής συνδρομητών ώστε κάθε μήνα να παραλαμβάνουν τις νέες εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής», πολλοί δε είναι εκείνοι που σπεύδουν να την αξιοποιήσουν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ