Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Μοίρασε γέλιο το stand up comedy...

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε το κοινό την παράσταση stand up comedy στη Μαθητική Σκηνή, η οποία κυριολεκτικά κατακλύστηκε από νέους κάθε ηλικίας, που χειροκρότησαν δυνατά τους Κώστα Κρύο, Χρήστο Πέτρου και Αλέξανδρο Μαλιάτση - Σάλα.

Με αστεία από την καθημερινότητα, τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά και κοφτερό χιούμορ για τις εργασιακές συνθήκες με τις οποίες δουλεύουν οι νέοι, διασκέδασαν το κοινό, το οποίο ανταποκρίθηκε δυναμικά.

Για τον Κ. Κρύο και τον Χρ. Πέτρου άλλωστε ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ και οι εντυπώσεις τους ήταν ιδιαίτερα θετικές.

«Πέρασα φανταστικά», είπε ο Κ. Κρύος, ο οποίος έκανε λόγο για πολύ θερμό κοινό και δήλωσε ότι ανυπομονεί για την επόμενη φορά. «Να γελάμε γιατί χρειάζεται», πρόσθεσε.

«Εχει πάρα πολύ κόσμο. Ολα είναι πολύ ζεστά και όμορφα και το κοινό μάς αγκάλιασε», δήλωσε ο Χρ. Πέτρου.

Ο ...βετεράνος Αλέξανδρος Μαλιάτσης - Σάλας, καθώς παίρνει μέρος για τρίτη φορά, εξέφρασε τη χαρά του για τη συμμετοχή του και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους. «Γιατί είναι ένα Φεστιβάλ που εδώ και 48 χρόνια είμαστε όλο και πιο πολλοί, όλο και πιο νέοι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Κι αυτός ήταν μόνο... ο πρώτος γύρος, αφού αμέσως μετά τη σκυτάλη πήραν οι Στέλιος Ανατολίτης, Χρύσα Κατσαρίνη, Παναγιώτης Κούδας, Κωνσταντίνος Μπούρας - Μπαϊμάκος και Γιάννης Ρούσσος, για να χαρίσουν άφθονο γέλιο.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Με πλούσιο πρόγραμμα και πέντε Σκηνές «απλώνεται» στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης»(6/8/2022)
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη(11/9/2021)
Ταξίδι σε μεγάλες πόλεις σε όλη τη χώρα(8/9/2021)
Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης(21/3/2015)
Με ενθουσιασμό το αγκαλιάζει η νεολαία(28/8/1999)
Η ελληνική ταινία έξωθεν(25/7/1997)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org