Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
48ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» στο Φεστιβάλ

Πλήθος κόσμου περνά από το περίπτερο του Συλλόγου Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» στον χώρο του Φεστιβάλ. Το «παρών» εκεί δίνει η Μάγδα Φύσσα, με την οποία είχε εγκάρδια συνάντηση και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ αγόρασε μπλουζάκι του Συλλόγου, ενώ η Μάγδα Φύσσα τού πρόσφερε την έκδοση «Ορθιος σε δημόσια θέα», ευχαριστώντας το ΚΚΕ για τη στήριξη στον αγώνα τους.

Ο Σύλλογος το προηγούμενο διάστημα ξεδίπλωσε μία πολύμορφη δραστηριότητα για τη συμπλήρωση 9 χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού. Εντυπο υλικό, αφίσες και άλλα αντικείμενα διατίθενται από τον Σύλλογο για την οικονομική στήριξη του δικαστικού αγώνα ενόψει της δίκης που γίνεται σε δεύτερο βαθμό.

«Η υπόθεση του Παύλου είναι υπόθεση όλων μας!» ακούγεται από τα μεγάφωνα στο χώρο και ξεκαθαρίζεται πως «απομονώνουμε τους φασίστες παντού, σε κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης, σε κάθε γειτονιά. Παλεύουμε για την ανατροπή του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που γεννάει και θρέφει εκτρώματα σαν τους δολοφόνους - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής! "Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον"!».


Ο Δ.Κουτσούμπας με τη Μάγδα Φύσσα
Ο Δ.Κουτσούμπας με τη Μάγδα Φύσσα

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ