Σάββατο 2 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ο «δικός» τους Αγις

Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στον υποψήφιο δήμαρχο Λάρισας Αγι Παπαστεργίου, οι εργαζόμενοι του δήμου κατά τη διάρκεια περιοδείας του στο Δημαρχείο. Κι ήταν αναμενόμενο καθώς οι εργαζόμενοι του Δήμου Λάρισας γνωρίζουν καλά τον Αγι - επί 22 χρόνια διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος και επί δύο τετραετίες, επί δημαρχίας του αείμνηστου Αριστείδη Λαμπρούλη, ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου - κι εκτιμούν τη μεγάλη προσφορά του στα «κοινά» και στην κοινωνία της Λάρισας.

Προπάντων εκτιμούν το γεγονός ότι ο Αγις Παπαστεργίου εκφράζει και εκπροσωπεί μια διαφορετική αντίληψη και πολιτική πρακτική για το ρόλο και τη δράση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, από εκείνη που πρεσβεύουν και διακονούν οι υποψήφιοι που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Μια αντίληψη και πολιτική πρακτική, η οποία θέλει την Αυτοδιοίκηση μπροστάρη στους αγώνες για την επίλυση των προβλημάτων του λαού κι όχι το «μακρύ χέρι» της κεντρικής εξουσίας που «κινείται» προς την τσέπη των πολιτών και διοικητικό μηχανισμό περάσματος των αντιλαϊκών πολιτικών.

Μ' αυτά, λοιπόν και μ' άλλα πολλά προσόντα, ο Αγις ξεκίνησε τη «μεγάλη πορεία» για να ξαναποκτήσει η Λάρισα μια μαχητική και δημιουργική Δημοτική Αρχή. Και σ' αυτή τη «μεγάλη πορεία» καλεί να συμπορευτούν σε ευρεία συμπαράταξη Λαρισαίοι αγωνιστές απ' όλο το φάσμα των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ