Τετάρτη 6 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Δραστηριότητα με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Στην Αττική

Το Σάββατο 9 Απρίλη, στις 7 μ.μ., οι ΚΟ στην 1η και 7η Δημοτική Κοινότητα Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αργεντινής (Παναθήναια). Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Την Κυριακή 10 Απρίλη:

-- Στις 11 π.μ., η Κομματική Επιτροπή Ενέργειας της Τομεακής Οργάνωσης Βιομηχανίας Αττικής καλεί σε εκδήλωση στο Θεατράκι του ΟΤΕ (πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Περιστέρι) με θέμα «Ο "πράσινος" ενεργειακός πόλεμος και η έκρηξη της ενεργειακής φτώχειας. Οργανώνουμε τη λαϊκή αντεπίθεση, φωτίζουμε τη σοσιαλιστική διέξοδο». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Μελισσίων - Πεντέλης καλεί σε συγκέντρωση στο Πευκοδάσος Ζωοδόχου Πηγής (Λ. Δημοκρατίας). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ.

Σε άλλες περιοχές

-- Η ΚΟΒ Αλεξάνδρειας οργανώνει εκδήλωση σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ. στο καφέ «Σταθμός», δίπλα στον ΣΣ Αλεξάνδρειας, με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος της ΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει σύσκεψη την Παρασκευή 8 Απρίλη στις 6.30 μ.μ., στην Αίθουσα Νερού στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Κυριακή 10 Απρίλη:

-- Σύσκεψη στο Λιτόχωρο, στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης.

-- Η ΤΕ Καστοριάς - Βοΐου οργανώνει πολιτική συγκέντρωση στις 11 π.μ. στη πλατεία Μακεδονομάχων (Βόρεια Παραλία). Θα μιλήσει ο Γιάννης Κανάτσιος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ