Τετάρτη 6 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟ ΑΝΑΤ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Λιβαδειά
Λιβαδειά
Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε τις προηγούμενες μέρες η δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ για την ενημέρωση του λαού γύρω από την ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία, τις αιτίες και τις επιπτώσεις της στα λαϊκά νοικοκυριά, αλλά και τον κίνδυνο περαιτέρω ανάφλεξης που δημιουργεί η όξυνση των ανταγωνισμών.

Σε αυτό το πλαίσιο, το απόγευμα του Σαββάτου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου μίλησε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΟ Αλιβερίου.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Μαρίνος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η κυβέρνηση και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις έχουν επιλέξει στρατόπεδο ιμπεριαλιστών, στρατόπεδο ληστών. Το ΚΚΕ έχει επιλέξει την κοινή πάλη των λαών για την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου (...) Ο λαός υποφέρει. Καθημερινά γίνεται συζήτηση μέσα στα λαϊκά νοικοκυριά πώς θα τα βγάλουν πέρα, πώς θα πληρώσουν για τη στέγαση, τα τρόφιμα, τα καύσιμα, για να πάνε οι εργαζόμενοι στη δουλειά τους, τους λογαριασμούς του ρεύματος».

Ακολούθησε πλούσια συζήτηση με ερωτήσεις και παρεμβάσεις τόσο για το ζήτημα του πολέμου όσο και για την ακρίβεια, την κατάσταση στους χώρους δουλειάς και τη δυναμική απάντηση που θα πρέπει να δώσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός με την οργάνωση της πάλης τους και τη μαζική συμμετοχή στη σημερινή απεργία.

Αλιβέρι
Αλιβέρι
Ακόμη, την Παρασκευή 1 Απρίλη, η ΤΕ Λιβαδειάς διοργάνωσε αντιπολεμική συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης Λιβαδειάς, με ομιλητή τον Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ, στέλνοντας μήνυμα ότι «Οι λαοί πρέπει να γράψουν Ιστορία με την πάλη τους ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!». Ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας, ήταν ο ομιλητής σε συγκέντρωση που διοργάνωσε στην πλατεία της Θήβας το Σάββατο η ΤΕ Θήβας - Οινοφύτων. Τέλος, τη Δευτέρα 4 Απρίλη, στη Σπερχειάδα, η ΚΟ Μακρακώμης πραγματοποίησε σύσκεψη - συζήτηση με ομιλητή τον Κώστα Μπάτσικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας.

Το πλατύ άνοιγμα των ΚΟ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ συνεχίζεται με εξορμήσεις και περιοδείες σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, χώρους μόρφωσης και υγείας, συσκέψεις και εκδηλώσεις.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δυνατό ΚΚΕ για να δυναμώσει ο αγώνας του λαού για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία(2024-04-03 00:00:00.0)
Πολιτική εκδήλωση την Κυριακή(2022-03-10 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ(2021-09-18 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2021-09-15 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ(2020-08-01 00:00:00.0)
Πολιτική Εξόρμηση του ΚΚΕ(1996-08-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ