Παρασκευή 19 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
Επίσκεψη στην 117 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας

Χτες στην Ανδραβίδα και σήμερα στον Αραξο ο βουλευτής του ΚΚΕ

Επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Νίκο Παπαναστάση, πραγματοποιήθηκε χτες Πέμπτη στην 117 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ανδραβίδα. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Δημήτρης Τζαβάρας, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, έγινε συνάντηση με τη Διοίκηση του αεροδρομίου καθώς και με επιμέρους Διοικήσεις της 117 ΠΜ. Στις συναντήσεις έγινε αναλυτική ενημέρωση του κλιμακίου του ΚΚΕ για την ιστορία και την αποστολή της Μονάδας, για τις συνθήκες εκτέλεσης αυτής, αλλά και των συνθηκών διαβίωσης τόσο του προσωπικού όσο και των οικογενειών τους.

Στην τοποθέτησή του, ο βουλευτής Νίκος Παπαναστάσης εξήγησε ότι αυτού του είδους οι επισκέψεις σηματοδοτούν το αμέριστο ενδιαφέρον του ΚΚΕ για τις συνθήκες που ζει και εργάζεται το προσωπικό που υπηρετεί στις ΕΔ, αλλά και οι οικογένειές τους, δίνουν επίσης την ευκαιρία να καταγραφούν προβλήματα και να προταθούν λύσεις. Τόνισε ότι τα δεκάδες προβλήματα που έχει αναδείξει το Κόμμα μέσω κοινοβουλευτικών Ερωτήσεων, σχετικά με το προσωπικό των ΕΔ (μόνιμους και στρατευμένους), είναι αποτέλεσμα του συλλογικού αγώνα των στρατιωτικών, μέσω των συνδικαλιστικών τους Ενώσεων.

Κλείνοντας, αφού ευχαρίστησε τα παριστάμενα στελέχη της 117 ΠΜ για την υποδοχή, την ενημέρωση και τη συζήτηση που ακολούθησε, μετέφερε τις ευχαριστίες του ΚΚΕ στο σύνολο του προσωπικού της Πτέρυγας Μάχης και κατ' επέκταση σε όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας. Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «...τιμάμε τον καθημερινό αγώνα που δίνετε στον αέρα και στο έδαφος, υπερβαίνοντας εαυτούς, προασπιζόμενοι τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και την εδαφική της ακεραιότητα».

  • Σήμερα Παρασκευή, ο βουλευτής Νίκος Παπαναστάσης θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίσκεψη στις 9 π.μ. στην 116 Πτέρυγα Μάχης (Αεροδρόμιο Πολεμικής Αεροπορίας Αραξου).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ