Παρασκευή 19 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Σε Ιστιαία και Μαντούδι ο Γ. Μαρίνος

Στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας των Κομματικών Οργανώσεων Ιστιαίας - Αιδηψού και Λίμνης - Μαντουδίου του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή Εύβοιας του Κόμματος. Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

Σήμερα Παρασκευή, στην Ιστιαία: 11 π.μ. συνάντηση και συζήτηση με τον διοικητή και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Ιστιαία. 12.30 μ.μ. συνάντηση και συζήτηση με τον διοικητή και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας. 8 μ.μ. σύσκεψη με τους κατοίκους της πόλης στο Δημοτικό Σχολείο Ν. Πύργου με θέμα «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους».

Αύριο Σάββατο, στο δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας: 9 π.μ. συνάντηση και συζήτηση στον Πυροσβεστικό Σταθμό στην Χρόνια. 10.30 π.μ. συνάντηση και συζήτηση με τον διοικητή και το προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Μαντούδι. 12 μ. συνάντηση και συζήτηση με τον διοικητή και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου. 8 μ.μ. σύσκεψη με κατοίκους της περιοχής στο δημαρχείο Μαντουδίου με θέμα «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ