Σάββατο 30 Μάη 2020 - Κυριακή 31 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Σύσκεψη συντονισμού και δράσης για την υγεία και τα δικαιώματα του λαού

Κάλεσμα σε σωματεία και φορείς της Αθήνας για τη Δευτέρα 1η Ιούνη

Σε σύσκεψη με θέμα την οργάνωση του αγώνα για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων του λαού καλεί σωματεία και φορείς που εδρεύουν στην Αθήνα το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, τη Δευτέρα 1η Ιούνη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία του (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος, 2ος όροφος).

Στόχος της πρωτοβουλίας που αναλαμβάνει το Συνδικάτο είναι να δυναμώσει η δράση από σωματεία και φορείς, για τη διεκδίκηση άμεσης κρατικής χρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος Υγείας με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Δημιουργία δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με ευθύνη του κράτους, κάλυψη όλων των αναγκών σε υποδομές και μέσα για την πλήρη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και έρευνας. Να παρθούν άμεσα όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς.

  • Αντίστοιχη σύσκεψη σωματείων και φορέων διοργανώνει το Παράρτημα Ιλίου - Πετρούπολης - Αγίων Αναργύρων - Καματερού του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, την Τρίτη 9 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στο θεατράκι της Παλατιανής (Αν. Παπανδρέου και Ισιδώρας).

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org