Σάββατο 30 Μάη 2020 - Κυριακή 31 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Πλατιά εξόρμηση είναι σε εξέλιξη από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ, με την ανακοίνωση - κάλεσμα του Κόμματος, με τίτλο «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους».

Το Σάββατο 30/5

-- Στη Θεσσαλονίκη, στις 10 π.μ., στο Πλαγιάρι, θα περιοδεύσει ο Αρ. Θάνος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις Σέρρες, πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» στην αγορά των Σερρών, με την Αλ. Μπούμπα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Σερρών. Στις 7 μ.μ., σύσκεψη με εργαζομένους στον Επισιτισμό και το Εμπόριο, με ομιλήτρια την Β. Ανδρινοπούλου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Σερρών.

-- Στην Εδεσσα, στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη στην πλατεία Μικρών Καταρρακτών, με τον Νίκο Λυτρίδη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Πέλλας.

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στις 11 π.μ., περιοδεία στο νοσοκομείο της πόλης με την Αννα - Μαρία Σίσκου, μέλος της ΤΕ Εβρου.

-- Στην Ορεστιάδα, στις 12 μ., περιοδεία στην αγορά με τον Κώστα Ζαλουφλή, μέλος της ΤΕ Εβρου.

-- Στη Φθιώτιδα, σε σύσκεψη νέων στην Ελάτεια (γραφεία ΚΚΕ) θα μιλήσει ο Χρήστος Πάσουλας, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στην Κομοτηνή, περιοδεία στη 1.30 μ.μ. στη Δημοτική Αγορά με επικεφαλής την Αμαλία Κασαπαντωνίου, μέλος της ΤΕ Ροδόπης.

Την Κυριακή 31/5

-- Στη Λαμία, σε σύσκεψη γονέων και εκπαιδευτικών στις 6.30 μ.μ. (αίθουσα Πολιτιστικού Κέντρου) θα μιλήσει η Ανδριάννα Μπαφούτσου, Γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας. Στις Κομποτάδες Φθιώτιδας, στις 8 μ.μ., σύσκεψη στην πλατεία Κομποτάδων με ομιλητή τον Νίκο Χαλιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στον Χορτιάτη, στις 7.30 μ.μ., σε σύσκεψη στο προαύλιο του κοινοτικού καταστήματος, θα μιλήσει ο Οδ. Μαάιτα, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας.

-- Στις Σέρρες, στις 11 π.μ., σύσκεψη στην πλατεία του Αγίου Πνεύματος, με ομιλητή τον Στ. Νικητόπουλο, μέλος της ΤΕ Σερρών. Την ίδια ώρα, σύσκεψη με κτηνοτρόφους στην πλατεία Ποροΐων, με ομιλητή τον Π. Δίμηζα, μέλος του ΤΓ Σερρών.

-- Στη Σκύδρα, στις 8 μ.μ., σύσκεψη στην πλατεία Δημαρχείου, με ομιλητή τον Γιάννη Σουμελίδη, μέλος του ΤΓ Πέλλας.

-- Στη Ροδόπη, περιοδεία στην τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑ Κομοτηνής με τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, μέλος της ΕΠ Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, και σε υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με τον Νίκο Βαργεμίδη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ.

Τη Δευτέρα 1/6, στις 10 π.μ., στην Κοζάνη, στο Ορυχείο Νότιου Πεδίου θα περιοδεύσει ο Πέτρος Ταταρίδης, μέλος της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας.

Την Τρίτη 2/6, στις 9.30 π.μ., ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας. Στις 10 π.μ., στην Κοζάνη, ο Κώστας Χατζηδαμιανός, Γραμματέας της ΤΕ Ενεργειακού Κέντρου, θα περιοδεύσει στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδα 5.

Την Τετάρτη 3/6:

-- Στις 7 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στον Περισσό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., η ΤΟ Κατασκευών Αττικής πραγματοποιεί συγκέντρωση στο εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού Ορμου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ