Σάββατο 30 Μάη 2020 - Κυριακή 31 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με το προεδρείο της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων συναντήθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

Από τη χθεσινή συνάντηση
Από τη χθεσινή συνάντηση
Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, συναντήθηκε, την Παρασκευή, με το προεδρείο της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντώνης Αντανασιώτης, επικεφαλής του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ. Εκ μέρους του προεδρείου της Ενωσης στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρός της, Χρ. Σεβαστίδης, και ο γραμματέας της, Π. Μποροδήμος.

Οι εκπρόσωποι του προεδρείου της Ενωσης έθεσαν στον Γενικό Γραμματέα το σοβαρό ζήτημα της αναγκαιότητας να διεξαχθούν άμεσα αρχαιρεσίες στην Ενωση, όπως επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της και να μην υπάρξει διορισμός προσωρινής διοίκησης από το Δικαστήριο, όπως απαράδεκτα μεθοδεύεται από ορισμένα μέλη της διοίκησης της Ενωσης σε συνεννόηση με την κυβέρνηση. Η θέση του προεδρείου είναι πως θα πρέπει να παραταθεί η θητεία της σημερινής διοίκησης, όπως συμβαίνει σε μια σειρά από Ενώσεις, Ομοσπονδίες, Συλλόγους, μέχρι την - το ταχύτερο δυνατό - διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε τη στήριξη του ΚΚΕ στο δίκαιο αίτημά τους και ενημέρωσε ότι το Κόμμα έχει πάρει και θα συνεχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες σε αυτήν την κατεύθυνση.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org