Πέμπτη 21 Μάη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ

Συσκέψεις με τίτλο «Πληρώσαμε πολλά - Δεν θα πληρώσουμε ξανά! Δυναμώνουμε τον αγώνα ενάντια στον πιο επικίνδυνο ιό, τον καπιταλισμό!» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες, ως εξής:

  • Αύριο, Παρασκευή, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ευόσμου, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Την Κυριακή 24/5, στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Σίνδου, με ομιλητή τον Αλέξη Γουσόπουλο, μέλος της ΕΠ Κ. Μακεδονίας.
  • Επίσης, την Κυριακή, στις 7 μ.μ. στο Πάρκο Μικράς Ασίας στα Κουφάλια, με ομιλητή τον Γρηγόρη Κλιγκόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας.
Περιοδείες σε χώρους δουλειάς από την ΚΟ Δυτικής Ελλάδας

Σήμερα, Πέμπτη, προγραμματίζονται οι εξής περιοδείες σε χώρους δουλειάς με στελέχη της ΚΟ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ: Στα εργοτάξια μεγάλων έργων στην Πάτρα με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, στο εργοστάσιο της «ΑΥΡΑ» στο Αίγιο με τον Χρήστο Απόκη, στους ναυτεργάτες στο λιμάνι Ζακύνθου με τον Αντώνη Βρυώνη, στα εμπορομάγαζα του Αργοστολίου με τον Σταύρο Γρηγορόπουλο, στις υπηρεσίες του δήμου Πύργου με την Σία Ξενοστάθη, στη λαϊκή αγορά Κρεστένων με τον Νίκο Γκότση, στα εμπορικά καταστήματα Πύργου με τον Θανάση Καραμπέτσο, στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου με την Ντίνα Μπούρη, στο τυροκομείο «ΔΕΛΦΟΙ» στο Μεσολόγγι με τον Θύμιο Γερολυμάτο, στη ΔΟΥ Αγρινίου και τις υπηρεσίες του δήμου Αγρινίου με τον Τίμο Παπανικολάου, στο εργοστάσιο επεξεργασίας ελιάς «ΤΣΟΜΠΟΣ» στο Αγρίνιο με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, στο σούπερ μάρκετ «ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ» στο Αγρίνιο με την Αλεξάνδρα Λαμπροκωστοπούλου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ