Πέμπτη 3 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ άλλων για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 μ.μ., στο Ηλιακό Χωριό, πλατεία Γκαίτε, θα μιλήσει ο Π. Ασβεστάς, υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης - Λυκόβρυσης.

-- Στις 8.30 π.μ. σε εργαζόμενους στο ΣΤ' Τελωνείο Κερατσινίου θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στον Αγ. Βασίλη, θα μιλήσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ., στο Αιγάλεω, στο Δημαρχείο θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Κ. Μακεδονία

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 7 π.μ., σε συγκέντρωση των εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ στην Ανδρομάχη, θα μιλήσει ο Μπ. Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης.

-- Στις 9 π.μ., στα γραφεία της «Εγνατία Οδός ΑΕ» θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 9 π.μ., στο 36ο και στο 41ο δημοτικό σχολείο θα περιοδεύσει ο Γ. Δελής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στις 12 μ. στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα Παλλάς» και στις 2 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

-- Στις 6.30 μ.μ., σε σύσκεψη στον Αγ. Αθανάσιο θα μιλήσει ο Σ. Μωυσίδης, υποψήφιος δήμαρχος Χαλκηδόνας.

-- Στις 7 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του Καυταντζόγλειου θα περιοδεύσουν ο Γ. Δελής και ο Γ. Ζιώγας.

Αύριο, Παρασκευή

-- Στις 11 π.μ., στο Δημαρχείο και την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς και στις 2.30 μ.μ., στο εργοστάσιο της «Alumil» θα περιοδεύσει ο Γ. Ζιώγας, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Επίσης, στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα

-- Σήμερα, Πέμπτη, η υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου Ολυ Τσουμάνη θα περιοδεύσει στις 7.15 π.μ. στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αρτας, στις 10.30 π.μ. στο Νοσοκομείο Αρτας, στις 5 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αρτας, στις 7 μ.μ. θα περιοδεύσει στην Ανέζα και στις 9 μ.μ. θα μιλήσει στον Πολύδροσο.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Πέμπτη

-- Συνέντευξη Τύπου, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων για την Αντιπεριφέρεια Τρικάλων και το Δήμο Τρικκαίων.

-- Συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ., στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, με ομιλητή τον Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

-- Συγκέντρωση, στις 7.30 μ.μ., στον Κοσκινά Καρδίτσας, με ομιλητή τον Ρ. Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία, το πρωί, στην Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση Θεσσαλίας, με τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.

-- Συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ., στη Γλαύκη Λάρισας, με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ.

Αύριο, Παρασκευή

-- Συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Αγιάς Λάρισας, με ομιλητές τους Β. Μπούτα και Γ. Κασίδα, υποψήφιο δήμαρχο Αγιάς.

-- Παρουσίαση του ψηφοδελτίου για την Αντιπεριφέρεια Λάρισας, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου, με τους Β. Μπούτα και Τ. Τσιαπλέ.

-- Περιοδεία, στις 8 μ.μ., στο Ευύδριο Λάρισας και στις 9 μ.μ. στην Κρήνη, με τον Ρ. Μαρούδα.

Στην Κρήτη

-- Αύριο, Παρασκευή, η ΚΟ Ιεράπετρας του ΚΚΕ οργανώνει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «ΜΑΡΙΑ ΛΙΟΥΔΑΚΗ», στην παλιά δημοτική αγορά, εκδήλωση για τις εκλογές. Θα μιλήσει ο Γ. Νταγκουνάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πελοπόννησο

Σήμερα, Πέμπτη

-- Ομιλία στην πλατεία Ταμπαχάνων στις 7.30 μ.μ., με τον Ν. Καραθανασόπουλο, υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ