Τετάρτη 12 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με εκδηλώσεις και περιοδείες στη μάχη για ισχυρό ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Coca Cola» στο Σχηματάρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 π.μ., ο Γιάννης Αναγνώστου, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το 1ο Τμήμα Γραμμής και το Τμήμα Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων του ΟΣΕ στον Σταθμό Λαρίσης και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

-- Στις 7 π.μ., κλιμάκιο της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ θα επισκεφτεί τον Α' Τομέα Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης στη Βενιζέλου.

-- Στις 12.30 μ.μ., ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Γιώργος Μητσιάκος, στέλεχος του ΚΚΕ, θα περιοδεύσουν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., ο Γιάννης Δελής θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης, στα γραφεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας (Εγνατίας 89).

-- Στις 7 μ.μ., ο Σάκης Βαρδαλής θα μιλήσει σε σύσκεψη στην Κάτω Τούμπα (ανοιχτό γήπεδο, στάση «Κληματαριά»).

-- Στις 6 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, στέλεχος του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο του δήμου Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Αύριο Πέμπτη:

-- Η ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ, στην κοίτη του Πηνειού (στο ύψος της πεζογέφυρας πίσω από το Κηποθέατρο). Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Δελής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο εργοτάξιο καθαριότητας του δήμου Καλαμαριάς.

-- Στις 7.30 μ.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην πλατεία Χαριλάου.

-- Στις 8 μ.μ., σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ρόδο, στο ξενοδοχείο «Πλάζα», θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του Κόμματος για το νομό Δωδεκανήσου.

Την Παρασκευή 14 Ιούνη, στις 9.30 μ.μ., η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει μουσική βραδιά στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου (δημαρχείο Βόλου - μπροστά από τον πρώην Θεόφιλο). Θα μιλήσουν ο Κώστας Στεργίου, βουλευτής Μαγνησίας του ΚΚΕ, και ο Αποστόλης Ριζόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Βόλου. Θα ακολουθήσει λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.

Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στην Εύβοια

Στην Εύβοια θα περιοδεύσει αύριο Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Ιούνη ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Αύριο Πέμπτη, στο Αλιβέρι: Το πρωί στη Δασική Υπηρεσία, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Κέντρο Υγείας. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Γαβαλά. Την Παρασκευή 14/6, στην Κύμη: Το πρωί περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Νοσοκομείο.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org