Τρίτη 11 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 9.30 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στην Ψυτάλλεια, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί το «Αττικόν» Νοσοκομείο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το κτίριο της Alpha Bank στην οδό Σοφοκλέους, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο επέκτασης του Εκπτωτικού Χωριού στα Σπάτα, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 π.μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την ΕΥΔΑΠ στην οδό Λαοδικείας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1.30 μ.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο Βαφοπούλειο στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο, Τετάρτη:

-- Στις 9 π.μ., ο Μανώλης Καραντούσας, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Coca - Cola» στο Σχηματάρι, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 π.μ., ο Γιάννης Αναγνώστου, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το 1ο Τμήμα Γραμμής και το Τμήμα Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων του ΟΣΕ στον Σταθμό Λαρίσης και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

-- Στις 7 π.μ., κλιμάκιο της ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ θα επισκεφτεί τον Α' Τομέα Αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη 13 Ιούνη:

-- Η ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ, στην κοίτη του Πηνειού (στο ύψος της πεζογέφυρας πίσω από το Κηποθέατρο). Θα μιλήσει ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ.

-- Σε προεκλογική συγκέντρωση στη Ρόδο, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Πλάζα» θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του Κόμματος για το νομό Δωδεκανήσου.

Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στην Εύβοια

Στην Εύβοια θα περιοδεύσει την Πέμπτη 13 και την Παρασκευή 14 Ιούνη ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Την Πέμπτη 13/6, στο Αλιβέρι: Το πρωί στη Δασική Υπηρεσία, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Κέντρο Υγείας. Στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Γαβαλά. Την Παρασκευή 14/6, στην Κύμη: Το πρωί περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Νοσοκομείο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ