Πέμπτη 7 Φλεβάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα στην Αττική με σύνθημα «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού. Δώσε δύναμη στη δύναμή σου», με στελέχη του Κόμματος και υποψηφίους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε τόπους δουλειάς και συνοικίες. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 7 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου.

-- Στις 7 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί την ΕΥΔΑΠ στον Περισσό για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το ΚΕΑΤ - Οίκο Τυφλών για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Νάνος, μέλος της ΚΕΟΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το κατάστημα της Alpha Bank στο Χολαργό, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 8 μ.μ., ο Τεύκρος Παντελόγλου, μέλος του ΤΓ Βόρειου Τομέα Αττικής του ΚΚΕ, υποψήφιος δήμαρχος Διονύσου, θα επισκεφτεί το Κέντρο Διαλογής ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Παρασκευή:

-- Στις 7.30 μ.μ., στα Βριλήσσια (αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου, πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης», πρώην ΤΥΠΕΤ), θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής, και ο Βασίλης Βήττος, δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων και υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Κώστας Πασακυριάκος, υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, θα επισκεφτεί το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Κυριακή 10 Φλεβάρη:

-- Στις 11 π.μ., στον Αλιμο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου (Λεωφόρος Ιωνίας 96), θα μιλήσουν ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Κυριακή Καμαρινού, δημοτική σύμβουλος Αλίμου και υποψήφια δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στη Γλυφάδα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και ο Αλέξης Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου (Αγ. Βαρβάρας 24), θα μιλήσουν η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νίκος Γαρδίκης, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Πεύκη (Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης), θα μιλήσουν ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ, και ο Αρης Κυριακίδης, υποψήφιος δήμαρχος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ