Παρασκευή 10 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Αττική

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων στο εργοστάσιο του ΟΣΕ στον Πειραιά.

-- Στις 8.30 π.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα επισκεφτεί τα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του ΟΠΑΝΔΑ.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Μενίδι (κεντρική πλατεία), θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.

-- Στις 12 μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, και ο Μιχάλης Σοφικίτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα επισκεφτούν το δημαρχείο Χαϊδαρίου, για να συζητήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6.30 μ.μ., ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων του υπουργείου Εθνικής Αμυνας στην Αίθουσα Συνταξιούχων Δημοσίου (Πατησίων).

-- Στις 10 π.μ. ο Δημήτρης Σταθόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στα Δικαστήρια για να συζητήσει με δικηγόρους.

-- Στις 10 π.μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια ευρωβουλευτής, θα επισκεφτεί την Εθνική Τράπεζα στην οδό Πειραιώς 74 (Μοσχάτο), για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Περιστέρι (πλατεία Αγίας Τριάδας, Σοφ. Βενιζέλου & Τζων Κένεντι) θα μιλήσουν ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, ο Μιχάλης Σοφικίτης και ο Γρηγόρης Τιμπλαλέξης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7.30 μ.μ., στους Αμπελόκηπους (πλατεία Αγίου Δημητρίου), θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Ο Μιχάλης Μιχαήλ, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τον Νομό Πιερίας: Στις 10 π.μ. θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Αστυνομικό Τμήμα Κατερίνης, στις 11 π.μ. στον Πυροσβεστικό Σταθμό Κατερίνης και στη 1 μ.μ. στον Πυροσβεστικό Σταθμό Λιτοχώρου.

-- Στις 8 μ.μ., o Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας.

--Στις 9 π.μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα περιοδεύσει στο Νομό Πέλλας.

-- Στις 10 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στο ΑΧΕΠΑ, μαζί με την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Τατιάνα Κωνσταντινίδου.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία της Θέρμης, θα μιλήσουν ο Μιχάλης Μιχαήλ, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο Φάνης Καρκατζούνης, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης.

-- Στις 7 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ρολόι Νεάπολης. Θα χαιρετίσει ο Μπάμπης Βέλλης, υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 8 μ.μ., στην Τρίπολη (πλατεία Αγίου Βασιλείου), θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Αρης Πολυγένης, υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Παλαμά, και ο Γιάννης Τσιούτρας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στη λαϊκή αγορά του Παλαμά.

-- Στις Αρχάνες Ηρακλείου (πλατεία Ανω Αρχανών), στις 7 μ.μ., θα μιλήσουν ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Αταλάντη (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Θωμάς Καρατράντος, υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών.

-- Στις 8.30 μ.μ., ο Νίκος Εξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στην Ανθούπολη Ιωαννίνων.

-- Στις 8 μ.μ., στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ