Πέμπτη 1 Νοέμβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 9 π.μ., στις υπηρεσίες της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην πρώην Νομαρχία, θα περιοδεύσει ο Γιάννης Βήττας, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., στην EUROMEDICA Κοζάνης, θα περιοδεύσει η Εφη Τσίγκα, μέλος του ΓΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Το Σάββατο 3 Νοέμβρη:

-- Οι ΚΟ ΜΜΕ Αττικής, «Ριζοσπάστη» και «902.gr» καλούν στις 6.30 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ (Τροίας 36, Αθήνα, πλησίον ΗΣΑΠ Βικτώρια), σε σύσκεψη - συζήτηση με θέμα «100 χρόνια ΚΚΕ: Κόμμα μαχητικό και σύγχρονο, εμπνευστής και πρωτεργάτης στους αγώνες του λαού». Θα μιλήσει ο Σπύρος Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 10 π.μ., στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης, θα περιοδεύσουν οι Εδαφικές Οργανώσεις Κοζάνης του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 4 Νοέμβρη:

-- Οι Οργανώσεις Βύρωνα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τα 74 χρόνια από το ηρωικό Μπλόκο. Στις 7 μ.μ., στον δημοτικό κινηματογράφο «Ν. Ελβετία» (πρώην «Λουίζα», Ν. Ελβετίας 34), θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει αφιέρωμα στον Γ. Ρίτσο. Θα προηγηθεί, στις 6 μ.μ., κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της Εθνικής Αντίστασης.

-- Η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα επιβατών του ΟΛΠ «Ηετίωνας» (Ακτή Βασιλειάδη - Σιλό, είσοδος από πύλη Ε2).

Την Τρίτη 6 Νοέμβρη, στις 5.30 μ.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, θα επισκεφτεί τα εμπορικά καταστήματα και τους επαγγελματίες στο κέντρο του Μενιδίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ