Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μεταγραφές

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ άπαντες (ξανα)ανακάλυψαν πως τα νοσοκομεία της χώρας έχουν πρόβλημα, αφού το φαινόμενο μιας ίωσης δεν άργησε να αναδείξει το χάος και να στρέψει τα βλέμματα στα ράντζα και τις ατέλειωτες ουρές.

Οι υπουργικές τοποθετήσεις και οι δηλώσεις παραγόντων περί του ότι η δημόσια υγεία θα καλυτερεύσει δίνουν και παίρνουν, αλλά, φυσικά, κανείς δεν πείθεται, αφού τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές.

Ισως να αναθάρρησε η κυβέρνηση από την ανακάλυψη υπεραιωνόβιας γυναίκας στην Κρήτη, που έφτασε τα 110 και να σκέφθηκε πως, όταν είναι τόσο καλό το περιβάλλον στη χώρα κι όταν η μεσογειακή δίαιτα τόσο ...αναζωογονητική, δε χρειάζεται πια να δίνουμε και τόσο βάρος στην υγεία.

Να ισοσκελίζονται τα πράγματα - σκέφθηκαν - για να μην αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα ο μέσος όρος ζωής και ...οξύνουμε το δημογραφικό πρόβλημα!

Πάντως, ό,τι και να λένε οι κυβερνώντες, δυστυχώς γι' αυτούς, ο προϋπολογισμος του κράτους κατατέθηκε πολύ πρόσφατα και όλοι γνωρίζουν και θυμούνται ότι, για μια ακόμα χρόνια, τα κονδύλια ήταν ελάχιστα, μπροστά στις στοιχειώδεις πραγματικές ανάγκες.

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ λίγο στο θέμα των μεταγραφών. Δεν αναφερόμαστε στο ποδόσφαιρο, όμως, ούτε στο μπάσκετ. Για τα προεκλογικά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μιλάμε, όπου οι «τζίροι», όμως, είναι εξίσου μεγάλοι...

Εχουμε, λοιπόν ...αντιπροσφορά του ΠΑΣΟΚ για τη μεταγραφή του Στέφανου Μάνου, γεγονός που φέρνει τον «παίκτη» πιο κοντά στη Χαριλάου Τρικούπη, αφού και ο ίδιος δηλώνει ότι ...υποστηρίζει την ομάδα!

Παράλληλα προβλήματα υπάρχουν στο θέμα του γνωστού ...«σέντερ φορ» Αβραμόπουλου, αφού, αν και έχει προταθεί για τη Νέα Δημοκρατία, παράγοντες της ...«ΠΑΕ» συνεχίζουν να εκτιμούν ότι δε δείχνει ...πάθος στον αγωνιστικό χώρο και τον χαρακτηρίζουν «λιπόψυχο».

Καμιά εξέλιξη, τέλος, δεν υπάρχει στην υπόθεση Σαμαρά, αφού εκτιμάται ότι ο παίκτης έχει καιρό να αγωνιστεί, μετά τον (εκλογικό) τραυματισμό του και πολλοί αμφιβάλλουν για το αν είναι ...σε φόρμα. Αυτά!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ