Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Κάτω τα χέρια από το «Ρ»

Τη φασιστικής έμπνευσης απόπειρα φίμωσης του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο με καταγγελία του το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά. Εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη του στο «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» και δηλώνει ότι «αναλαμβάνει την ευθύνη με κάθε τρόπο που θα απαιτηθεί να στηρίξει τη λειτουργία και έκδοση της εφημερίδας».

Το συνδικάτο στην καταγγελία του τονίζει ότι ο «Ριζοσπάστης» είναι και θα παραμείνει φωνή διαμαρτυρίας των καταπιεζόμενων και εκμεταλλευόμενων, ο καθημερινός οργανωτής και συντονιστής του εργατικού μαζικού και λαϊκού κινήματος.

«Είναι ψευδείς - υπογραμμίζεται στην καταγγελία - και ανυπόστατες οι κατηγορίες του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Γιαννόπουλου στη μήνυση που υπέβαλε περί συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του. Ολοι οι εργαζόμενοι γνωρίζουν ότι το φαινόμενο Γιαννόπουλου, το "ήθος" και το "ύφος" που εκπέμπει μιλάει από μόνο του».

«Ο κ. Σημίτης και η κυβέρνησή του - καταλήγει το συνδικάτο -μπορούν να χαίρονται και να τον καμαρώνουν. Τα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού που με συνέπεια υπερασπίζεται ο «Ρ» δεν είναι διαπραγματεύσιμα, όσο "θεόστραβη" και αν είναι η Δικαιοσύνη της κυβέρνησης Σημίτη - Γιαννόπουλου τα σχέδιά τους δε θα υλοποιηθούν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ