Κυριακή 13 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Οικονομική Εξόρμηση 2009 - 2010
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Για τα βραβεία της άμιλλας για την Οικονομική Εξόρμηση

Για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης με την υπερκάλυψη όλων των πλάνων, την ενίσχυση της μαχητικότητας και του ανοίγματος στο λαό, μέσω της ανάπτυξης της άμιλλας μεταξύ των Κομματικών Οργανώσεων, η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ καθόρισε τα παρακάτω βραβεία για τις πρωτοπόρες Κομματικές Οργανώσεις:

1. Το βραβείο για τη 1η Κομματική Οργάνωση Περιοχής, θα είναι η απονομή της σημαίας του Κόμματος και διήμερη επίσκεψη 20 πρωτοπόρων συντρόφων στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα συμμετέχουν σε βραδιά διεθνιστικής αλληλεγγύης στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ναζίμ Χικμέτ». Η εκδήλωση θα συνδιοργανωθεί με το ΚΚ Τουρκίας, όπου θα γίνει και ανταλλαγή αναμνηστικών και δώρων.

2. Το βραβείο για τη 2η Κομματική Οργάνωση θα είναι διήμερη επίσκεψη 50 πρωτοπόρων συντρόφων στη Λυκόραχη, στο Νεστόριο, στην προτομή του Πέτρου Κόκκαλη και στο Γράμμο. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο Νεστόριο, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής βραβείων και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

3. Το βραβείο για την 3η Κομματική Οργάνωση θα είναι διήμερη επίσκεψη 50 πρωτοπόρων συντρόφων στην Κέρκυρα, επίσκεψη - προσκύνημα στο Λαζαρέτο και στις φυλακές Κέρκυρας όπου βασανίστηκαν εκατοντάδες αγωνιστές του Κόμματός μας. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την ΚΟ Κέρκυρας για την εκδήλωση απονομής των βραβείων και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

4. Βραβείο θα απονεμηθεί επίσης σε τέσσερις πρωτοπόρες ΚΟΒ (εργοστασιακή, κλαδική, εδαφική, χωριού) και θα συμμετέχει το σύνολο των μελών αυτών των ΚΟΒ. Το βραβείο θα είναι διήμερη επίσκεψη στο Γεντί-Κουλέ, στρατόπεδο Π. Μελά στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια μετάβαση και διανυκτέρευση στο Λιτόχωρο Πιερίας. Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της ΝΕ Πιερίας με θέμα: «Η αλήθεια για τον ΔΣΕ», όπου θα γίνει και η απονομή 4 πινάκων με έργα από το αρχείο του Κόμματος. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο στα Αμπελάκια Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ