Πέμπτη 5 Ιούλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας επισκέφτηκε χτες το πρωί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, στην οποία συμμετείχαν ακόμα η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, και τα μέλη της ΚΕ Γ. Τούσσας, Γ. Μανουσογιαννάκης, Π. Αλέπης και Γ. Γκιόκας. Στα Ναυπηγεία ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε συνάντηση με τη Διοίκηση, με το ΔΣ του Σωματείου, που τον ενημέρωσε για τα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων, την απληρωσιά και την αβεβαιότητα για το αύριο, και στη συνέχεια μίλησε σε συγκέντρωση εργαζομένων και απάντησε σε διευκρινιστικές τους ερωτήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και την πρόταση του Κόμματος για τη Ναυπηγική Βιομηχανία.

Στη συνέχεια, επισκέφτηκε τη Μάνδρα, τα σημεία που επλήγησαν περισσότερο απ' τις πρόσφατες πλημμύρες. Ο Δ. Κουτσούμπας περπάτησε στους δρόμους της πόλης, συνομίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες που του εξέθεσαν τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, καθώς η αποκατάσταση δεν έχει προχωρήσει, ούτε τα απαραίτητα έργα υποδομής, και η αγωνία για μια νέα καταστροφή μεγαλώνει, ενώ τα χρέη τους τρέχουν και οι αποζημιώσεις δεν καλύπτουν ούτε στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις τους.

Η περιοδεία κατέληξε στην πλατεία της πόλης, όπου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων και εκπροσώπων φορέων, αφού προηγήθηκαν στο βήμα ο Χρ. Μανίσαλης, κάτοικος της πόλης, και η Ελένη Χόνδρου, πρόεδρος των Εργαζομένων ΟΤΑ Ελευσίνας - Ασπροπύργου - Μάνδρας, που ανέπτυξαν εν συντομία την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(16/11/2021)
ΑΤΙΤΛΟ(3/12/2019)
Συνεχίζεται η πλατιά πολιτική εξόρμηση για το Ασφαλιστικό(19/11/2019)
ΑΤΙΤΛΟ(10/11/2018)
ΑΤΙΤΛΟ(25/7/2015)
Περιοδεία σε Φθιώτιδα και Καρδίτσα(19/5/2015)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org