Τετάρτη 28 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Για τα 100χρονα του ΚΚΕ

Την Παρασκευή 30/3:

-- Στις 7 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης - Θησείο), οι ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση για τα 66 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Οι ΚΟΒ Χαϊδαρίου του ΚΚΕ καλούν σε σύσκεψη γυναικών με θέμα «100 χρόνια ηρωικής δράσης του Κόμματος - Οι εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος και η πολιτική πρόταση διεξόδου», στις 7 μ.μ., στο Παλατάκι. Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στο μεταξύ, σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., στην Καλαμάτα, σε εκδήλωση τιμής στον Νίκο Μπελογιάννη, στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας», θα παρουσιαστούν το βιογραφικό του Ν. Μπελογιάννη και το βιβλίο του «Οι πρώτες μακρινές ρίζες της νεοελληνικής λογοτεχνίας».

Η ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Το γυναικείο ζήτημα: Από την πρωτόγονη κοινωνία στη σύγχρονη εποχή», της Α. Κολοντάι, σήμερα Τετάρτη στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Παλιά Μαρκίζα» στην Κόρινθο (περιοχή Καλάμια). Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Δικαίος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Το ίδιο βιβλίο παρουσιάζει σε εκδήλωσή της η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ την Παρασκευή 30/3, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Τεχνόπολις» (Αμμουδάρα), με ομιλήτρια την Κατερίνα Μπακέλα, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 1η Απρίλη, οι ΚΟ Ζωγράφου Αττικής και η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ (παράρτημα Ζωγράφου) καλούν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πέντε κρεμασμένους αγωνιστές, στην πλατεία Πέντε Ηρώων, Παπαδιαμαντοπούλου και Ξενίας («Αλεξ»). Προσυγκέντρωση στις 10 π.μ. στο μνημείο Ηρώων Ζωγράφου.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org