Σάββατο 26 Μάρτη 2016 - Κυριακή 27 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Τη Δευτέρα 28/3

-- Η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση, στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Σάμου, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις διεθνείς εξελίξεις, τον πόλεμο και το Προσφυγικό». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μελος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ. Στην εκδήλωση θα προβληθεί βίντεο με θέμα το Προσφυγικό.

Την Τετάρτη 30/3

-- Εκδήλωση με θέμα «Το ΚΚΕ γεννά Μπελογιάννηδες» διοργανώνουν οι ΚΟ Νίκαιας - Ρέντη του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς (Οσία Ξένη). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη Νέα Ερυθραία (Βίλλα Κώνστα), σε συγκέντρωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του Κόμματος.

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (Λιμάνι) με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org