Σάββατο 26 Μάρτη 2016 - Κυριακή 27 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ανεπιθύμητοι οι φασίστες και το συνέδριό τους

Κοινή ανακοίνωση του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και του Σωματείου Εργαζομένων στο ξενοδοχείο «Novotel»

Ανεπιθύμητους κηρύσσουν τους φασίστες της Χρυσής Αυγής το κλαδικό Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής και το Σωματείο Εργαζομένων Ξενοδοχείου «Novotel», όπου σήμερα και αύριο είναι προγραμματισμένο να γίνει το συνέδριο της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης. Στην κοινή τους ανακοίνωση, οι δύο συνδικαλιστικές οργανώσεις σημειώνουν ανάμεσα σε άλλα:

«Πληροφορηθήκαμε ότι το διήμερο 26 - 27 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Novotel" συνέδριο των νεοναζί - δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται γι' αυτούς που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που ευθύνονται για δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, νεολαίους, συνδικαλιστές και μέλη κομμάτων, αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων.

Αυτούς τους φασίστες, που δεν τους έχουν δεχτεί πολλά ξενοδοχεία, τους δέχτηκε η εργοδοσία του ξενοδοχείου "Novotel" προκειμένου να πραγματοποιήσουν το συνέδριό τους.

Οι υμνητές του Χίτλερ, των στρατοπέδων εξόντωσης της ναζιστικής Γερμανίας, του φασισμού και της χούντας, οι μαχαιροβγάλτες τραμπούκοι και πιστά σκυλιά του μεγάλου κεφαλαίου, αυτοί που σπέρνουν το ρατσιστικό τους μίσος και ξερνούν μισαλλοδοξία στην κοινωνία, ΔΕΝ πρέπει να έχουν θέση ΠΟΥΘΕΝΑ και είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ απ' τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου και του κλάδου.

Η εργατική τάξη έχει μνήμη και συνείδηση για να τους καταδικάσει και να τους συντρίψει».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org