Τετάρτη 28 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται το πλατύ πολιτικό άνοιγμα

Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, οι ΚΟ του ΚΚΕ συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους, καλώντας τους «να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ, για να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία». Παράλληλα, οι Οργανώσεις του Κόμματος καλούν τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στην περιοχή, την εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτά με ευθύνη της κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων, να παλέψουν για αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Τους καλούν να συζητήσουν τις θέσεις του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στο Κυπριακό. Μεταξύ άλλων, προγραμματίζονται:

Αύριο Πέμπτη, η ΚΟ Αλιβερίου Εύβοιας καλεί σε συγκέντρωση, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

Την Παρασκευή 30 Μάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση που οργανώνει η ΤΕ Καρδίτσας, στην αίθουσα της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ), θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ.

-- Στις 12 μ., ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο ανακαίνισης του ξενοδοχείου «Ledra», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο 31 Μάρτη, στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στη «ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ» αίθουσα στην Πρέβεζα, θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Επίσης:

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Εργαζομένων στους ΟΤΑ Ανατολικών Δήμων Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στην αίθουσα του δημαρχείου Καισαριανής, με ομιλητή τον Σπύρο Μπότση, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Νέου Ηρακλείου Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στη «Βίλα Στέλλα» με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα δημαρχείου Παλλήνης, οι ΚΟΒ Γέρακα και Παλλήνης καλούν σε συγκέντρωση με ομιλητή τον Βαγγέλη Ρεμπάπη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 9 π.μ., ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το Γ' Τελωνείο Πειραιά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Εμποροϋπαλλήλων Μαγνησίας, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΤΕ. Θα μιλήσει ο Β. Μεταξάς, Γραμματέας της ΤΕ Μαγνησίας.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Μετάλλου Μαγνησίας, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΤΕ, με ομιλητή τον Μ. Τσιώνα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μαγνησίας.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, στις 7.30 μ.μ., στο πρώην δημαρχείο Ν. Ιωνίας. Θα μιλήσει ο Απ. Ριζόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Μαγνησίας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Λίμνης Εύβοιας καλεί σε συγκέντρωση στο κινηματοθέατρο «Ελύμνιο», με ομιλητή τον Θανάση Παππά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αν. Στερεάς - Εύβοιας.

  • Λόγω του συλλαλητηρίου που διοργανώνουν μαζικοί φορείς της Ανατολικής Αττικής το Σάββατο 31/3 στο Λαύριο, αναβάλλεται η συγκέντρωση της ΚΟΒ Ν. Μάκρης με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org