Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
Συνεχίζονται τα σχόλια και οι αντιδράσεις

Σχολιάζοντας με το δικό της τρόπο την απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη σε συνέντευξή του, ότι «η Χρυσή Αυγή αγαπά την πατρίδα, αλλά με ένα τρόπο εριστικό...», η Ερη Ρίτσου, κόρη του κομμουνιστή ποιητή Γ. Ρίτσου, έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook, απαντώντας σε προκλήσεις φασιστοειδών:

«Oλα τα ούγκανα που γέμισαν τον τοίχο μου εμετικά σχόλια τις προηγούμενες μέρες, είναι πατριώτες που αγαπούν την πατρίδα. "Ναι, την αγαπούν αλλά με ένα τρόπο εριστικό."

Εντάξει. Τα έχω ακούσει όλα πλέον!».

Θυμίζουμε ότι ο Μ. Θεοδωράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Star», απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν για τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο ενάντια στη χρήση του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ, είχε πει μεταξύ άλλων: «Η Χρυσή Αυγή ήταν 200 - 300 άτομα. Οταν είναι ένα εκατομμύριο ο κόσμος τι σημασία έχει;». Και πρόσθεσε: «Θα μου πείτε... γιατί τη Χρυσή Αυγή που αγαπούν την πατρίδα; Ναι, την αγαπούν αλλά με έναν τρόπο εριστικό. Είναι η πατρίδα και όλοι οι άλλοι είναι... Εγώ αγαπώ την πατρίδα μου γιατί αγαπάει όλες τις πατρίδες του κόσμου».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ