Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

Από συζητήσεις σε χώρους δουλειάς
Από συζητήσεις σε χώρους δουλειάς
Με περιοδείες στους χώρους δουλειάς και συγκεντρώσεις, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αττική συνεχίζουν να απευθύνονται στους εργαζόμενους και τους καλούν να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να προσπεράσουν τις παγίδες που στήνει το κεφάλαιο, τα παραμύθια της κυβέρνησης και των κομμάτων που στηρίζουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Για να γίνει πράξη το δίκιο τους χρειάζεται «ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσουν το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία».

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς:

Σήμερα Πέμπτη, στις 11.30 π.μ., στο εργοτάξιο του Μουσείου Γουλανδρή.

Αύριο Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Αττικής.

-- Στις 11.30 π.μ., περιοδεία στο εργοτάξιο του Μεγάρου Μουσικής.

Την Τετάρτη 14/2, στις 9.30 π.μ., ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη 15/2, στις 10.30 π.μ., στην αλλαντοβιομηχανία «Υφαντής».

Την Τετάρτη 21/2, στις 8 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο.

Την Πέμπτη 22/2:


-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

-- Στις 10 π.μ., στην αλλαντοβιομηχανία «ΝΙΚΑΣ».

Συγκεντρώσεις ΚΟ:

Την Τετάρτη 14/2:

-- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Πετραλώνων και Θησείου καλούν σε συγκέντρωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Αθήνας «Μελίνα Μερκούρη» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης). Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Καισαριανής καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Καισαριανής. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Ηλιούπολης καλούν σε συγκέντρωση στο Θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλούν σε συγκέντρωση στο Β' ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων (Πλαπούτα 2 & Κωνσταντινουπόλεως). Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Ελευσίνας καλούν σε συγκέντρωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας (Χαριλάου 28, Ελευσίνα). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ