Πέμπτη 4 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
Στο στόχαστρο οι λαοί
Συλλαλητήρια απ' άκρη σ' άκρη της χώρας

Αντιπολεμικά συλλαλητήρια διοργανώνονται σε πολλές ελληνικές πόλεις, συγκεκριμένα:

Στον Εβρο

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας σήμερα, Πέμπτη, 4 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, διοργανώνει η Αντιπολεμική Επιτροπή Εβρου.

Στη Μυτιλήνη

Σήμερα, Πέμπτη, 4 Οκτώβρη, στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς, αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνουν ο Δήμος Μυτιλήνης, το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Λέσβου, η Επιτροπή Ειρήνης, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων, ο δήμαρχος Γέρας, το Σωματείο Οικοδόμων Μυτιλήνης, ο Δήμος Αγιάσου, ο Δήμος Μανταμάδου, το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ και η Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία.

Στην Καρδίτσα

Αντιπολεμική συγκέντρωση διοργανώνουν επίσης σήμερα, Πέμπτη, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης, φορείς του Νομού Καρδίτσας, καταγγέλλοντας τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ και απαιτώντας να μην εμπλακεί η χώρα μας σ' αυτά.

Στο Αγρίνιο

Αντιπολεμική συγκέντρωση διοργανώνουν για αύριο Παρασκευή, 5/10, στην πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου, στις 8 μ.μ., φορείς του νομού με αιτήματα να σταματήσουν οι πολεμικές προετοιμασίες, όχι στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, καμία εμπλοκή της χώρας, υπεράσπιση και διεύρυνση λαϊκών ελευθεριών και εργασιακών δικαιωμάτων.

Στη Λιβαδειά

Η Αντιπολεμική Κίνηση Λιβαδειάς, διοργανώνει αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο αύριο Παρασκευή 5 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Στην Αμφισσα


Αντιπολεμικό συλλαλητήριο διοργανώνει η «Επιτροπή ενάντια στον πόλεμο για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες» της Αμφισσας την Τρίτη, 9/10, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Λαού της πόλης. Οι 11 φορείς που συγκροτούν την Επιτροπή απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής και αγωνιστικής ετοιμότητας στο λαό της Φωκίδας για να αποκρουστούν οι πολεμοκάπηλοι σχεδιασμοί.

Στην Ιστιαία

Σε αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση αύριο Παρασκευή 5 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας καλεί τους Βορειοευβοιώτες η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για την Υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Στην Αμαλιάδα

Κάλεσμα συμμετοχής στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 5 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μπελογιάννη απευθύνουν η Επιτροπή Ειρήνης Αμαλιάδας, σύλλογοι και σωματεία της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ