Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συμβόλαιο εκτέλεσης παλιών και νέων αντιλαϊκών μέτρων

ΚΚΕ: Οσο εύκολα και κυνικά η κυβέρνηση κάνει εμπόριο όπλων, που στρέφονται εναντίον άλλων λαών, εξίσου εύκολα θα συμφωνήσει και σε όλα τα νέα προαπαιτούμενα κατά του ελληνικού λαού. Εξελίσσεται, άλλωστε, σε κυβέρνηση των βρώμικων, ειδικών αποστολών

  • Η εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων που περιέχονται στα προηγούμενα μνημόνια, όπως και αυτών που θα προκύψουν από την τρίτη «αξιολόγηση», προβλέπεται στο «Συμπληρωματικό μνημόνιο» (Supplemental Memorandum of Understanding) κυβέρνησης - Ευρωζώνης, το οποίο βρίσκεται σε φάση τελικής επεξεργασίας και αποκαλύπτει σήμερα ο «Ριζοσπάστης».
  • Προνοιακά και κοινωνικά επιδόματα, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, συντάξεις και παροχές Υγείας βρίσκονται κάτω από τον πέλεκυ της «αποκατάστασης της δημοσιονομικής βιωσιμότητας», προκειμένου να υπάρξουν «ανάπτυξη, ανταγωνιστικότητα και επενδύσεις».
  • Οι εργαζόμενοι να δώσουν απάντηση με την πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκέμβρη. Συνδικαλιστικές οργανώσεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της και σήμερα καλούν σε παναττική συνδικαλιστική σύσκεψη.

ΣΕΛ.  4   -   6

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ