Τετάρτη 29 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη, στις 8 μ.μ., η ΤΕ Δράμας καλεί σε εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πυργελής, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ, και θα παρουσιαστεί θεατρική παράσταση βασισμένη στο έργο του Τζον Ριντ «Δέκα μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο».

Την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Δεκέμβρη η ΤΟ Κιλκίς διοργανώνει έκθεση ντοκουμέντων για τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης στην Αυστροελληνική Καπναποθήκη. Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη προγραμματίζονται: Στις 6 μ.μ. ομιλία από τον Κώστα Σιδηρόπουλο, Γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς, και στις 7 μ.μ. παρουσίαση ιστορικού ντοκιμαντέρ για την Οκτωβριανή Επανάσταση. Το Σάββατο 2 Δεκέμβρη: Στις 6 μ.μ. ομιλία από τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Οι Ελληνες στη διαδικασία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ», και στις 7 μ.μ. παρουσίαση βίντεο της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, με θέμα «Η ζωή των Ελλήνων πολιτικών προσφύγων στις σοσιαλιστικές χώρες». Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και τις δυο μέρες.

Το Σάββατο 2 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καλεί στην αίθουσα του ΦΟΜ, σε εκδήλωση με θέμα «Οι κόκκινοι καρποί του Οκτώβρη στην Τέχνη και τον Πολιτισμό». Θα μιλήσει η Ελένη Μηλιαρονικολάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτισμού της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ