Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία τη συλλογική οργάνωση και δράση

Καλεί τα συνδικάτα σε επιφυλακή απέναντι στα σχέδια κυβέρνησης - κεφαλαίου και οργανώνει μαζική διαμαρτυρία την Πέμπτη 12 Οκτώβρη

  • Αγωνιστικές πρωτοβουλίες αναλαμβάνει το ΠΑΜΕ, για να πάρει άμεση και αποφασιστική απάντηση από τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης και της εργοδοσίας να αλλάξουν προς το χειρότερο το συνδικαλιστικό νόμο, ιδιαίτερα τις διατάξεις που ισχύουν για την κήρυξη μιας απεργίας, όπως προβλέπεται στην 3η «αξιολόγηση». Σε αυτό το πλαίσιο, οργανώνει μαζική παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 12/10 στο υπουργείο Εργασίας.
  • Το ΠΑΜΕ σημαίνει συναγερμό. Καλεί τα συνδικάτα να οργανώσουν την ενημέρωση και την αντίσταση στους χώρους δουλειάς, με Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις, συσκέψεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας, κινητοποιήσεις κάθε μορφής. Με την ανακοίνωση των σχεδίων της κυβέρνησης, να κλιμακώσουν με πικετοφορίες και συλλαλητήρια. Κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία να πάρουν απόφαση και να προετοιμάζονται για γενική απεργία, όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να φέρει νόμο για τον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης.

ΣΕΛ.  12

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ