Σάββατο 12 Αυγούστου 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο:

-- Στην κεντρική πλατεία Ερέτριας θα γίνει εκδήλωση στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ασημίνα Καραμπέτσου, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις Γορτυνίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Η αγροτική οικονομία στο σοσιαλισμό και οι θέσεις του ΚΚΕ στο σήμερα», στην κεντρική πλατεία της Δόξας, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θ. Κολιζέρας, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της ΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Περιλαμβάνει ακόμα: Προβολή βίντεο για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.

-- Εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις διοργανώνει η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Ζαγκλιβερίου. Θα μιλήσει ο Κώστας Σιδηρόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Αύριο, Κυριακή:

-- Οι Οργανώσεις Ζαγοράς του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση στην περιοχή «Κοκκινόγεια», όπου την περίοδο δράσης του ΔΣΕ έδρευε το Αρχηγείο του Τάγματος Πηλίου. Στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει ξενάγηση, ενώ το ιστορικό του Τάγματος Πηλίου θα διαβαστεί από τον Θανάση Βογιατζή, δημοσιογράφο και συγγραφέα. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τσαπράζης, μέλος της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ. Τέλος, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλακέτας. Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση στα τηλέφωνα: Για Ζαγορά 6995.181.860, 6973.737.095 και για Βόλο 2421.033.200.

-- Η ΚΟΒ Ερεσού Λέσβου διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 9 μ.μ., σε ταβέρνα στην πλατεία του χωριού.

-- Η ΚΟΒ Αγιάσου διοργανώνει εκδήλωση τιμής και μνήμης στην περιοχή «Ανω Νίκονας» (στη θέση «Μύρμηγκας») Ασωμάτου. Τόπος συνάντησης είναι η Καρύνη και η εκκίνηση θα γίνει στις 10.30 το πρωί. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει πεζοπορία ενός χιλιομέτρου έως το σημείο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

-- Στις 9 μ.μ., στην Πλαγιά (Ζέρμα) Κόνιτσας, στην πλατεία, η ΚΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Την Πέμπτη, 17 Αυγούστου:

-- Η ΤΕ Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση των έργων «Από τη μαχητική πείρα των μπολσεβίκων» και «Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη», στις 8 μ.μ., στην καινούργια πλατεία Καρυάς. Θα μιλήσει η Κατερίνα Μιχαλιού, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

Την Κυριακή, 20 Αυγούστου:

-- Οι Τομεακές Επιτροπές Αρκαδίας και Λακωνίας του ΚΚΕ και τα αντίστοιχα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής και μνήμης, για την προσφορά των κατοίκων του Αγίου Βασιλείου και της ευρύτερης περιοχής στην Αντίσταση και το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 11.30 π.μ. ομιλία από στέλεχος του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία του χωριού, κατάθεση στεφάνων στο χώρο του μνημείου δίπλα στην πλατεία. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ