Σάββατο 28 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο

-- Στις 6.30 μ.μ., στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

-- Στις 8.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ionion Star» (πρώην «Ξενία»), η ΤΟ Λευκάδας του ΚΚΕ διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση και την κοπή της πίτας της. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, και θα ακολουθήσει εργατικό - λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα «Μινόρε».

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Στοκχόλμης του ΚΚΕ διοργανώνει συνεστίαση, ενταγμένη στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια του Κόμματος, με μουσική, λαχειοφόρο και έκθεση βιβλίου από τη «Σύγχρονη Εποχή». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Στοκχόλμη (Fargargardstorget 1p, Pumpan, T-Skanstull, buss 76).

Αύριο, Κυριακή, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου Ιλίου (Κάλχου 48 - 50), η ΠΟ Δυτικής Αθήνας της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση βράβευσης των πρωτοπόρων Κομματικών Οργανώσεων και συντρόφων στην κάλυψη του πλάνου της πρόσφατης Οικονομικής Εξόρμησης και της πρώτης ΤΟ στην άμιλλα της στρατολογίας.

Τη Δευτέρα 30 Γενάρη, στις 6.30 μ.μ., στο Θεατράκι της «Οδού Χιλής» στην Καλαμαριά, η ΤΟ Κεντρικής - Ανατολικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ προβάλλει το ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, με τίτλο «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org