Σάββατο 12 Νοέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕ Πέλλας (πρώην Νομαρχία), η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την Ειρήνη (Μίρκα) Γκίνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την εκτέλεσή της. Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Αυλίδας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στις 8 μ.μ., στο ΚΑΠΗ Βαθέος Αυλίδας.

Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 11.30 π.μ., στο μνημείο του Ανάποδου (Δερβένι), η ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, τιμώντας το Ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του ΔΣΕ και τους αρχηγούς του Θύμιο Καψή (καπετάν Ανάποδο) και Γιώργη Βλαχούτσικο (καπετάν Ευβοιώτη). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, Γραμματέας της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην ταβέρνα «Ο Ικαρος» των αδελφών Κουτσουφλάκη, στο Προκόπι.

-- Στις 7 μ.μ., στο Παλαιό Φάληρο στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλοίσβου, διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Η γυναίκα στην Αντίσταση και τον ΔΣΕ». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τη Γυναικεία Ισοτιμία και Χειραφέτηση.

-- Την Τρίτη 15/11, εκδήλωση προς τιμήν των 70 χρόνων από την ίδρυση του ΔΣΕ οργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», στη Σταυρούπολη. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης έκθεση φωτογραφίας, προβολή βίντεο και παρουσίαση «ανέκδοτων» τραγουδιών του ΔΣΕ από το συγκρότημα της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org