Παρασκευή 13 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στην τηλεόραση του «902»

Παρακολουθήστε από την τηλεόραση του «902» σήμερα Παρασκευή:

  • Στις 18.15 την εκπομπή «Το Στίγμα», σε επανάληψη, όπου ο δημοσιογράφος Νίκος Μολυβιάτης συζητά με τον Σωτήρη Ραυτόπουλο, αναπληρωτή πρόεδρο της πανελλήνιας ομοσπονδίας σιδηροδρομικών και το Γιώργο Σαρηγιάννη, πολεοδόμο, καθηγητή του ΕΜΠ, για το ζήτημα των συγκοινωνιών και ιδιαίτερα των σιδηροδρομικών, με αφορμή την εκδήλωση, που διοργάνωσε το περιοδικό στο μουσείο των τρένων του ΟΣΕ.
  • Στις 19.15 στην εκπομπή «Ενα βιβλίο, μια ιστορία», σε επανάληψη το δημοσιογράφο Θανάση Παπαρήγα - που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή - να συζητάει με τον παλαίμαχο ναυτεργάτη αγωνιστή Σ. Τσαμπή, για το βιβλίο του των εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή»: «Στο δρόμο του καθήκοντος και της τιμής. Η ιστορία του ναυτεργατικού κινήματος».
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις» που σήμερα επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου, μια συζήτηση με τον Σπύρο Μαστροδήμο, πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, την Αλεξία Σταύρου, γραμματέα του συλλόγου και άλλους, με θέμα κοινωνική πρόνοια: τρομοκρατία και αυθαιρεσίες «φιλανθρώπων».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ