Τρίτη 5 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στις κάλπες από σήμερα οι εμποροϋπάλληλοι της Αθήνας

Σήμερα, Τρίτη, ξεκινούν οι αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 17 Μάη. Οι εμποροϋπάλληλοι ψηφίζουν από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (Αγίας Φιλοθέης 5Β), με βιβλιάριο ασθενείας και αστυνομική ταυτότητα.

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε εργαζόμενους και άνεργους εμποροϋπάλληλους και μεταξύ άλλων σημειώνει: «Με την ψήφο μας καταδικάζουμε τις παρατάξεις σε ΓΣΕΕ - ΟΙΥΕ (ΕΜΕΙΣ - ΔΑΚΕ - ΜΕΤΑ) που συμφωνούν με το σημερινό ωράριο το ήδη απελευθερωμένο και που έχει τη συναίνεση και την υπογραφή τους και που αποτελεί τη βάση για την 24ωρη λειτουργία του εμπορίου, την κατάργηση της Κυριακής αργίας, τις "Λευκές νύχτες"».

Κάποιες από τις δυνάμεις αυτές διεκδικούν τώρα την ψήφο των εμποροϋπαλλήλων στις εκλογές του Συλλόγου: «Πρώην στελέχη της ΠΑΣΚΕ εμφανίζονται στις αρχαιρεσίες του σωματείου με το ψηφοδέλτιο Ενωτική Κίνηση Εμποροϋπαλλήλων (ΕΚΕ), μασκαρεμένοι με την προβιά του "ανεξάρτητου", "ακομμάτιστου", "ενωτικού" ψηφοδελτίου, προσπαθώντας για άλλη μια φορά να κοροϊδέψουν τους εργαζόμενους και να ψαρέψουν στα θολά νερά. Εξακολουθούν να είναι ενταγμένοι στον κυβερνητικό - εργοδοτικό συνδικαλισμό, καταργήστε τους με την ψήφο σας», καταλήγει ο Σύλλογος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ