Τρίτη 5 Μάη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Παρέμβαση για τα ταμειακά διαθέσιμα του δήμου

Από τη χτεσινή παρέμβαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
Από τη χτεσινή παρέμβαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
Δυναμική παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης έκαναν χτες το απόγευμα η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και Λαϊκές Επιτροπές, απαιτώντας από τους Συμβούλους να μην πάρουν καμία απόφαση που θα δίνει την ευχέρεια στην κυβέρνηση να διαχειριστεί τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου με τρόπο που ωφελεί τους συνολικότερους σχεδιασμούς υπέρ του κεφαλαίου.

Η διοίκηση Μπουτάρη έφερε χτες ως θέμα ημερήσιας διάταξης τη λήψη απόφασης για την κατάθεση των χρημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην Τράπεζα της Ελλάδας. Το θέμα αναμενόταν να συζητηθεί αργά το βράδυ. Λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης, οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ και των Λαϊκών Επιτροπών άνοιξαν πανό που έλεγε «Κάτω τα χέρια από τα χρήματα των εργαζομένων» και φώναξαν συνθήματα μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ενώ αρχικά ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε το λόγο στον εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ, προκειμένου να τοποθετηθεί, στη συνέχεια, του έκλεισε το μικρόφωνο και διέταξε τη διακοπή της τηλεοπτικής μετάδοσης της συνεδρίασης, επειδή ενοχλήθηκε από τα όσα έλεγε. Ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, παρέμεινε στο βήμα και ανάμεσα σε άλλα είπε: «Είστε υπόλογοι για όσα συμβούν την επόμενη μέρα. Γιατί, τα χρήματα αυτά θα λείψουν από παιδικούς σταθμούς, από το φαΐ των παιδιών που πάνε στο σχολείο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ