Παρασκευή 27 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΒΟΛΟΣ
Συγκέντρωση σωματείων για την Υγεία

Αγωνιστική συγκέντρωση για την Υγεία οργανώνουν την Πέμπτη, 2 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου, στο Βόλο, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Επίσης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνουν γι' αυτό το σοβαρό ζήτημα, καλούν σε σύσκεψη σωματείων και φορέων της περιοχής, σήμερα Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου, εκπρόσωποι των σωματείων αναφέρθηκαν στην κατάσταση που επικρατεί στις δομές της δημόσιας Υγείας στην περιοχή, επισημαίνοντας, ανάμεσα στα άλλα, ότι αυτήν τη στιγμή στο Βόλο, με πληθυσμό πάνω από 120.000, υπάρχουν όλοι και όλοι 6 παιδίατροι: 1 στο ΠΕΔΥ, 3 στο νοσοκομείο (οι δύο μάλιστα είναι επικουρικοί, των οποίων η σύμβαση λήγει τον Ιούνη) και δύο συμβεβλημένοι με ό,τι αυτό συνεπάγεται με τα ραντεβού και το μαρτύριο του τηλεφώνου κάθε 1η του μήνα για να προλάβουν το «πλαφόν».

Το δικό τους καθημερινό Γολγοθά περνούν και οι χρόνια πάσχοντες στην πόλη, για την περίθαλψη των οποίων γίνεται προσπάθεια από διάφορους παράγοντες να επικρατήσει η «λογική» ότι η περίθαλψή τους είναι πολυτέλεια.

Σήμερα οι συνταξιούχοι

Παράσταση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Βόλου για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της δημόσιας Υγείας στην περιοχή οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις νομού Μαγνησίας, σήμερα Παρασκευή, 27 Μάρτη, στις 10.30 π.μ., μετά από σχετικές αποφάσεις που πάρθηκε στην Πανσυνταξιουχική Συγκέντρωση στις 10 Μάρτη, με αιχμή τα προβλήματα του Ασφαλιστικού, της Υγείας και της άμεσης καταβολής του δώρου του Πάσχα σε όλους τους συνταξιούχους.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ