Παρασκευή 16 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα
Στην Αττική
  • Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Ελευσίνα στο Εργατικό Κέντρο (Χαριλάου 30), με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στα Βριλήσσια στο πάρκο ΤΥΠΕΤ, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή στη Β΄ Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στον Αγ. Στέφανο στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Μιχάλη Χασιώτη, υποψήφιο βουλευτή Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στην Κηφισιά στο Δημαρχείο, με ομιλητή τον Σπύρο Χαλβατζή, υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο 1ο ΚΑΠΗ Αγ. Βαρβάρας (οδός Καλαντζάκου), με ομιλήτρια την Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτή Β' Αθήνας. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Κακαράτζας, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στα Α. Λιόσια στο Α΄ ΚΑΠΗ (Λ. Φυλής 165) με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αττικής. Θα χαιρετίσει η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Παλλήνη στο Δημαρχείο Γέρακα (Ιθάκης 12) με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

-- Στις 6.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο καφενείο «Αυλή του Αντώνη» στο Γαλάτσι (Γαλατσίου 88) θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

  • Αύριο, Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Περιστέρι στο Θέατρο Πολιτών με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στα Καλύβια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με ομιλητή τον Αποστόλη Παμφίλη, υποψήφιο βουλευτή Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Δημαρχείο Κερατέας, με ομιλήτρια την Ειρήνη Βασίλαρου, υποψήφια βουλευτή Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Μενίδι στην αίθουσα του Δημαρχείου με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα. Θα απευθύνει χαιρετισμό η Ρούλα Ελευθεριάδου.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στον Κολωνό στο Πολιτιστικό Κέντρο Λένορμαν και Αλεξανδρείας με ομιλητή τον Βασίλη Μαμάη, υποψήφιο βουλευτή Α΄ Αθήνας. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους στο Πολυδύναμο Κέντρο 7ου Διαμερίσματος (Πανόρμου 59), με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτή Α΄ Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στην Καισαριανή, στο καφενείο των οδών Μανωλίδου και Λυδίας θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας.

Στη Β. Ελλάδα
  • Σήμερα, Παρασκευή

-- Στην Πτολεμαΐδα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στην Κομοτηνή, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Επαγγελματικού Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στη Δράμα, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου, θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής και υποψήφιος βουλευτής.

-- Στη Θεσσαλονίκη, στις 7.30 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας, θα μιλήσουν οι Γιάννης Δελής και Ρένα Τηλικίδου, υποψήφιοι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, θα μιλήσουν οι Ελένη Γερασιμίδου και Οδυσσέας Μαάιτα, υποψήφιοι βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., στα Κύμινα Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει η Λίνα Χατζηκυριάκου, υποψήφια βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, θα μιλήσουν οι Σάββας Μωυσίδης και Γιώργος Λεοντιάδης, υποψήφιοι βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης.

  • Αύριο, Σάββατο:

-- Στα Γιαννιτσά, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Σωτήρης Ζαριανόπουλος και Αλέκος Ουγγρίνος.

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο θα μιλήσουν οι Σάκης Βαρδαλής και Γιώργος Κοτανίδης, υποψήφιοι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις Συκιές Θεσσαλονίκης, στις 7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο, θα μιλήσουν οι Γιάννης Δελής και Ρένα Τερζηβασιλειάδου, υποψήφιοι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 9 μ.μ., στη συνεστίαση της ΚΟ Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει η Ελένη Γερασιμίδου υποψήφια βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης.

Στη Στερεά Ελλάδα
  • Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στη Λαμία, σε συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας (πλ. Διάκου 1). θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Κώστας Μπασδέκης.

-- Στη Γραβιά, στις 7 μ.μ. συγκέντρωση με τον Γιώργο Ιωσηφίδη.

-- Στη Δεσφίνα, στις 7 μ.μ συγκέντρωση - Ομιλία στο καφενείο «Βάγια» με τον Δρόσο Τσελέ.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα
  • Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στην Πρέβεζα, στις 7 μ.μ. στον πολιτιστικό κέντρο στον Ωρωπό θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Μισιρλής.

Στη Θεσσαλία
  • Σήμερα, Παρασκευή:

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στη Ζαγορά θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Αγγελής.

-- Ο υποψήφιος βουλευτής Αχιλλέας Κανταρτζής στις 7 μ.μ. θα μιλήσει στο κατάστημα Βάιου Λιότσιου στο Ζάρκο.

-- Η Γεωργία Καπέτη και o Λάμπρος Ντουρλιός, υποψήφιοι βουλευτές στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στο καφέ «Ηδιστον» (έναντι νέας εισόδου Νοσοκομείου Τρικάλων).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ